Molim?Ime, prezime, zanimanje, osnovna kultura, pravila foruma itd
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Izvininjavam se zbog nekulture, ali sam u zurbi i bas nemam vremena da ni da mislim, a sto se tice toga za grad ne secam se neko da mi je prisao i rekao dobar dan vec svi prelaze odmah na temu.Osnovna je kultura ne samo na forumu nego i u zivotu da se bar kaze pozdrav, dobar dan itd.. Zamisli sebe u gradu i neko ti prilazi i kaze brate aj mi pomozi da sredim ovaj telefon nesto mi pobagova. Nema poz, nema dobar dan, nema nicega.
Ne zameri samo kazemo kako je red. Na to je mislio ilja.p
BTW RX 570 je daleko jaca kartica. cca 50%
1050ti ne treba gledati pored nje.
Kako mislis nisu ja sam nasao gigabytovu za 22.000 570 4gb zato sam i pitao koja je boljaPa to samo govori o nekulturi naroda. Mozda ne kazu dobar dan ali ne verujem da ne kazu ni izvanjavam se, pozdrav itd... ne bitno u svakom slucaju 570 je tvoj izbor. Mada te dve kartice uopste ni po ceni nisu iste tako da ono..
Kojeg proizvodjaca bi mi ti preporucio sto se tice RX570 a da cena bude oko 22-25.000Gigabyte bih ja zaobisao. Ali to je moje misljenje. Sacekaj jos neki odgovor. Za 22.000 tesko da ima.
Razmisljao sam o tome al mislim da su polovne komponente kockaPolovna GTX 1060 6GB sa garancijom.