Prozivas a bez osnova. Ovako ja kad sam uzimao CPU I RAM bas smo I ja I prodavac insistirali da RAM bude na QVL listi-i bio je-i OPET nije lepo radio! KAko sam stavio drugi RAM-nema problema. Objasni mi-sta je tu problem u meni? Da ne pricam da je serviser cim sam doneo na servis i prijavio brdo BSODova rekao "uu opet njesra sa Ryzenima" da so uzeo Intel skor sigurno "ubodesh I radi a AMD I memorije...auuuuh muka ziva"njegove reci ne moje..Da ne nastavljam dalje zaista.Ispade da su ovi što su uspeli da sklope AMD setup zaista pravi experti i napredni korisnici jer je AMD izuzetno komplikovan i težak za naterati da radi na defaultu a kamoli overklokovan.
Ja sebe ne smatram običnim korisnikom ali ekspert svakako nisam.
Sklapao sam razne komplete uslužno ali nisam naleteo na tolike probleme sa kompatibilnošću. Pre kupovine matične pročitam listu podržanih memorija ili se jednostavno raspitam šta je drugima radilo ok.
Plavi tabor istina nema taj problem sa memorijama jer svaka radi ali ko ume da pročita uputstvo ili napravi par pretraga na internetu može lako da izbegne problem sa uparivanjem.
Послато са Redmi Note 4 помоћу Тапатока
Ne pozivam daleko bilo, zna biti problema. Intel je standard u industriji i zato je kompatibilnost potpuna.Prozivas a bez osnova. Ovako ja kad sam uzimao CPU I RAM bas smo I ja I prodavac insistirali da RAM bude na QVL listi-i bio je-i OPET nije lepo radio! KAko sam stavio drugi RAM-nema problema. Objasni mi-sta je tu problem u meni? Da ne pricam da je serviser cim sam doneo na servis i prijavio brdo BSODova rekao "uu opet njesra sa Ryzenima" da so uzeo Intel skor sigurno "ubodesh I radi a AMD I memorije...auuuuh muka ziva"njegove reci ne moje..Da ne nastavljam dalje zaista.