Mozda prodjes kao matora promoterka, mada I to je diskutabilno.Trebace ti sekretar
mozda i jos ponesto
Na žalost dosta loše za cenu koliko košta, otplatio bi se za 2 godine sa ovom cenom ltc-a .Kako li tek ovo cudo kopa?
Slazem se, i to sve nabrojano vredi apsolutno jos 500e iz dzepa...kakav sporet....
performanse dobre ali opet plastikanac i sporet...
ne moze da se upored kvalitet izrade sa jednim Titanom...
Pa kupis onda Titana i samo pevas.kakav sporet....
Kupis titana dodas jos 450$ i opet imas sporiju kartu :pkakav sporet....
Ovo kad bi nekako moglo da iskace pre ulaska u svaku temu o grafickim kartama, pa da mora da se klikne kockica da si procitao i razumeo pre nego sto te pusti da nastavisPa zapravo svakog treba da boli uvo za to To je bitan podatak o nekom čipu. Ja sam ljut na proizvođača NB-a! Što ne napravi čip kome nije potrebno hlađenje! A ne tu kilo bakra na čip, ovo-ono
Šalu na stranu, problem je što jednostavno treba da skapirate celu ovu kartu kao priču AMD-a da demonstira snagu čipa, referentih modela ce biti na kašičicu, videćete i sami Pravo stanje stvari oko hlađenja ćemo saznati kada dođe neki nereferenti model. AMD nije zainteresovan da pravi hlađenje koje bi ubilo prodaju nereferentih karti, već obrnuto.
NV sa Titanom je recimo tu išla na obrnut stav, pa je testirani ASUS model sa našeg testa identičan referentnom. Dovoljno je pogledati cenu, a onda na osnovu iste zaključiti i broj prodatih Titana (čak i worldwide). Nemojte da mešate strategiju proizvođača sa mogućnošću, odnosno nemogućnošću da napravi dobro hlađenje
Govori u svoje ime...Ovo kad bi nekako moglo da iskace pre ulaska u svaku temu o grafickim kartama, pa da mora da se klikne kockica da si procitao i razumeo pre nego sto te pusti da nastavis
Ljudi uopste i ne pokusavaju da razmisle malo i sto bi moj drugar reko "ne dobacuju bas daleko" kad su ove teme u pitanju. Citajuci vecinu komentara cenim da su zaglavili negde na nivou "ko je bolji Zvezda ili Partizan".