Pa po onome što je do sada predstavljeno. Naravno, dok ne vidim zvanične rezultate, neću znati da li je bilo šta od ovog istina...Kako znas jel imas neki info o R9 290X performansama?
a tako znaci ja mislio ti imas neki info pouzdan reko da nisi negdje gledao iza prozora dok je @FAn testirao svoju R9 290XPa po onome što je do sada predstavljeno. Naravno, dok ne vidim zvanične rezultate, neću znati da li je bilo šta od ovog istina...
Ja vec par godina unazad dok ne vidim zvanicne rezove, ne verujem nicemu sto vidim na netu...
Malo jaci od 780, nije jaci od Titana, ubica Kitana, duplo brzi od 7870, bla bla
Ne citas... "odredjeni"
Velika Milka čokolada, 2kg banana i 2l američke kole (ne ove naše bezvezne) i ću ti pošaljem linkoveA koji su to?
Njima je vazno da pokriju svaki cenovni segment, a uvek ce biti onih koji hoce najbrze oni ce uzeti R9 290X, neki ce se zadovoljiti i sa R9 290.Hm, po meni je ovo previše rano jer su u ovom trenutku imali dobar odnos... S obzirom da 290X neće biti jači od titana a vrlo malo jači od 780, izbacivanjem 290 (bez X) će im uništiti prodaju 290X jer je pored nV i non X modela neće niko ni kupovati. Da su sačekali, kao što su do sada radili, pa na proljeće izbacili ovu karticu, pred predstavljanje nV nove generacije, mislim da bi imali dosta bolju prodaju i jedne i druge kartice, osim ako već na proljeće nisu pripremili skroz nešto novo...
Btw, ako ova kartica bude koštala preko 380$ mislim da se neće baš proslaviti jer iako će biti jača od 770, 770 će biti jeftinija a koliko god se mi otimali, svjetska populacija će još uvijek kupiti lošiju a skuplju nV u odnosu na ATI...
gresis. 2x680 (SLi) su brze od titana i jeftinije od titana pa su ljudi opet kupovali titana. Ima ljudi koji hoce i mogu da plate najbolje, iako im nista jace od gtx 770 ni ne treba osim ako ne igraju na 3 monitora...Hm, po meni je ovo previše rano jer su u ovom trenutku imali dobar odnos... S obzirom da 290X neće biti jači od titana a vrlo malo jači od 780, izbacivanjem 290 (bez X) će im uništiti prodaju 290X jer je pored nV i non X modela neće niko ni kupovati. Da su sačekali, kao što su do sada radili, pa na proljeće izbacili ovu karticu, pred predstavljanje nV nove generacije, mislim da bi imali dosta bolju prodaju i jedne i druge kartice, osim ako već na proljeće nisu pripremili skroz nešto novo...
Btw, ako ova kartica bude koštala preko 380$ mislim da se neće baš proslaviti jer iako će biti jača od 770, 770 će biti jeftinija a koliko god se mi otimali, svjetska populacija će još uvijek kupiti lošiju a skuplju nV u odnosu na ATI...