• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.782
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


AMD najavljuje da će na svojoj prezentaciji, na sajmu IBC 2015 u Amsterdamu, demonstrirati izuzetno efikasne radne tokove za emiterske ekosisteme, sa dubokom integracijom AMD FirePro profesionalne grafike, zajedno sa industrijskim liderima: AJA, Adobe, Avid, Blackmagic Design, The Foundry i The Pixel Farm. Izlaganje ekosistema emiterskih medija na AMD prezentaciji biće održano u hali 7, na štandu H35, u Amsterdamskom Konvencijskom Centru RAI. Celokupni IBC sajamski program, uključujući i predviđene konferencije, održaće se u trajanju od 10. do 15. septembra 2015.

Tokom AMD-ove prezentacije biće prikazane inovacije u emiterskim i post-produkcijskim radnim tokovima, uključujući: AJA stanicu za snimanje u ingestivnim radnim tokovima; Adobe Premiere Pro CC, deo Adobe Creative Cloud paketa, i Avid Media Composer sa AMD FirePro GPU akceleracijom za nelinearne uređivačke radne tokove; OpenCL – akcelerisana kompozitorska rešenja kompanija The Foundry i The Pixel Farm; kao i više AMD FirePro GPU-ova koji pokreću standardni industrijski alat za ocenjivanje boja, DaVinci Resolve, kompanije Blackmagic Design.


Opširnije...
 
Vrh