Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Alo, redakcija?
Šalu na stranu, onom klincu se baš ne da da primi lovu.
Izgleda niko sa foruma nije sačuvao taj broj računa. Ja lično nisam ni čitao taj Alo od 13. oktobra. Šta ćemo sada?
Ovo se previse razvuklo.
Kao inicijator Villy bi trebalo da PRONADJE malo vremena i da odradi ono sto je sam zapoceo.
Ovo mi deluje pomalo neodgovorno.
E, samo da se javim sad pre posla, pošto radim i danas isutra po minimum 14h Uplatio sam na račun apre dečaku, kad se malo org, instaliraću skener, ili u krajnejm slučaju ću da sliam uplatnicu fonom pa ću da je okačim ovde. Poz svima
Dao sam drugaru, tj prosledio poruke koje mi je poslao Dule na mob, ali poštđ su bila dv abroja, nije mogao da uplatu 8. jer je jedan broj računa bio spojen, a drugi razdvojen a na prvom je pisalo Stanka Spasov, a na drugom Stanka SpasovA, pa sam ja juče uplatio.
Uplatio sma još 500 dinara, da zaokružimo barem na 6k...Nadam se da će moći da priušte barem malo bolju trpezu za novu godinu i lekove...
Pošto nemaju ni telefon, moramo nekako da proverimo da li su im legle pare na račun.
EDIT: Izvinjavam se na progutanim slovima, na oči ne vidim
Svaka čast Villy! Nisam baš skontao ono oko računa al' nema veze. Dijamantska sekira za Villy-ja!
Našao sam sliku Nikole i Stanke.
Edit: Našao sam i apel na FB. Tu imaju neki telefoni, možda se može proveriti.
Marko Spiric
13-snji Nikola Spasov iz Vranja zivi u krajnje nehumanim uslovima za zivot dostojni coveku,od 2003.god.zivi sa majkom bez struje,vode,sanitarnog cvora,sa pacovima i vlagom bez ikakve materijalne pomoci. On i njegova majka zive sa minimalnom njenom penzijom. Nikola zeli ako neko ima da mu pokloni gitaru jer bi ga to jako usrecilo i upotpunilo patnju koju ovaj decak prozivljava. On i njegova majka veruju da ima humanih ljudi spremnih da pomognu i uplate novac na ziro racun broj 200 2901413291
kontakt telefon 064/206-17-98 062/89-16-226 APEL ZA POMOC SPASOVIMA IZ VRANJA. http://sr-rs.facebook.com/pages/poklanjamrs/182193597750
Poruka je od 1. decembra.