Diabolique
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.705
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
E5200
Motherboard:
P5Q
RAM:
2x2GB
VGA & cooler:
5770
Display:
DIY Projektor
HDD:
10001FALS, 10EACS, 10EADS
Sound:
Audigy@Z5500
Case:
Generic
PSU:
CM 450 RP
Optical drives:
Pioneer 215D
Mice & keyboard:
MS Natural 4000, MX1100R
Internet:
IKOM 2Mb
OS & Browser:
Win XP
Da naravno da pravi sa iste trake. Napajanja su identična, jedina razlika je u kućištu, kablovima, ventilatoru... ovo se odnosi na napajanja od 850W i 1000W.to je najsvezije, bese u njemu cwt?
po onome sto sam ja video (ne i okusio, bas zbog toga sto sam video) meni je dovoljno da sebi stvorim sliku o kakvom je napajanju rec.
nisam rekao da je krsh, samo sam rekao da nije vrhunsko napajanje kako se to pricam po nasim forumima. recimo ja ga nikad ne bih stavio u svoj kompjuter (nebitno na snagu).
i da meni je recimo veca sigurnost da uzmem napajanje od firme koja se od 1975, godine bavi proizvodnjom napajanja i samo napajanja, nego tamo neki kinez koji je krenuo pre 5-6 godina da lepi nalepnice na kucista... i da... ti mislis da chanel welt sa iste proizvodne trake pravi napajanja za corsair i lcp?
animaNe sta je identican model?
edit: hajde da opteretimo lcp od 750W i corsair od 750W sa 750W neka tako rade nedelju dana, hoce raditi oba?
Ugradio sam mnogo LC Power napajanja i mogu da tvrdim da su odlična za uložen novac.
Izvinjavam se što sam nekulturan, ali molim sve članove foruma da ne lupetaju gluposti, već da iznose činjenice onakve kakve jesu.
Poslednja izmena: