Zasto bi morao sve??? One koje hoces, te instaliraj. Mada ne vidim razlog zasto ne bi sve instalirao. Pitanje je cudno.
Bolje nadji sam drivere namuci se malo Nisu bas najbolji ti programi za automatsku instalaciju.A CCleaner-om dobijas lakse ciscenje nebotrebnih fajlova(samo ides na analyze i clear)i gotovo On ti ocisti sve fajlove koji nemaju nikakvu funkcijuda li je dobar ovaj program a posto u sebi imao kao driver booster da li je dobro preko njega update drivere ? a zanima me i preko ccleanera sta se dobije njime *?
Ti programi imaju dosta bagova i ne instaliraju bas naj novije drajvere,svako ima svoje misljenje ali meni je bolje da nadjem sam nego da koristim programe za drajvere..Nije to neka filozofija,odes na originalni sajt proizvodjaca te komponente.I skines najnoviji ili u nekom slucaju jedini(odgovarajuci)
u kom smislu nisu najbolji,ako nije problem da objasnis mehanizam "ne bas najboljeg" dejstva
Okej,svako ima svoj nacin.Ja npr posto imam neki kucni servis racunara instaliram ljudima drajvere rucno,msm ne preko programa,trudim se da coveku stvarno uradim sve sto treba.Zato sto je netacno to sto pises. Cesto imaju drajvere koje uopste nije lako naci za pocetak, a takodje i najnovije. Isto tako, mnogi ne znaju da nadju drajvere preko PCI vendor liste, te je za takve ovo resenje odlicno. Recimo, imao sam 7950, i noviji drajver mi je nudio ASC nego sam AMD sajt, verovao ti ili ne. Takodje, bas ti Intel drajveri koje pominjes postoje u velikom broju varijacija (ne samo ti) te je samo za dokono ljude njihovo prepoznavanje/prikupljanje preko neta,i azuriranje svakih par meseci.
To sto ti pricas je bilo mozda tacno do pre neku godinu,sad su programi za auto azuriranje drajvera dostigli sasvim dobar nivo pouzdanosti.
Ista situacija i kod meneJa ga koristim otkad se pojavio, free verzija i sve opcije stiklirane. Nikad nikakav problem nisam imao.
Windows sadrzi sve te programe za ciscenje, defragmentisanje, particionisanje,... i ostale.Hrabro. Uvek imam dozu rezerve prema takvim programima, ali koliko vidim nema nekih žalbi, a voleo bih da imam jedan program za čišćenje, defragmentisanje itd.