• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ADATA na SPS IPC Drives 2014 sajmu

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


ADATA će na SPS IPC Drives 2014, vodećem svetskom sajmu industrijske primene, prikazati celokupnu ponudu svojih rešenja za automatizaciju infrastrukture. Sajam se održava od 25. do 27. novembra, u Nurembergu, u Nemačkoj. ADATA će izlagati svoje industrijske standardne fleš memorijske module, SSD diskove i mnoge druge proizvode koji su nedavno izbačeni na tržište.

Ovogodišnji slogan kompanije ADATA glasi „Smart Storage for Smart Cities“ (Pametna skladišta za pametne gradove), a ukazuje na usluge urbane infrastrukture, kao što su javni prevoz, računarstvo u oblaku, bankarstvo, medicina/zdravstvo i industrijska automatizacija.

ADATA će u fokus staviti proizvode poput ugradnih memorija i proizvoda za skladištenje podataka dizajniranih za upotrebu u raznim industrijskim primenama, koji podržavaju koncept Internet of Things (IoT). Što se tiče automatizacije fabrika, ADATA će prikazati izdrživa CFast rešenja za skladištenje podataka kompatibilna sa CFast 2.0 specifikacijom.


Opširnije...
 
Vrh