Pošto sam nekoliko puta zatražio pomoć na forumu i istu dobio u rekordnom roku, želeo sam da i ja isto učinim i da se na taj način odužim. Pre mesec dana kupio sam gore naveden monitor pa bih izneo utiske u slučaju da se neko razmišlja da kupi baš ovakav monitor. U pitanju je Acer-ov monitor koji ima 24'', platio sam ga 24.400 dinara u radnji, nisam siguran da li je još uvek na popustu. Što se tiče samog monitora, neke karakteristike su AMD Freesync, 144Hz, vreme odziva 2ms, IPS panel. Sam monitor je izrađen od nekvalitetne plastike koja pucketa i savija se na dodir, dok je postolje izrađeno od metala u suštoj suprotrnosti od samog monitora. Monitor može da se okreće od horizontalnog ka vertikalnom i u visinu odozgo na dole, mana je jer ne može da se okreće levo-desno, a da se postolje ne pomera. Pakovanje se sastoji od niza kablova(HDMI, DP, naponski(EU/USA)). Nakon mesec dana moje mišljenje je da monitor vredi kupiti za taj novac iako ima dosta mana koje su česte kod niskobudžetnih monitora, ali i dosta pogodnosti na kojima bi pozavidili i oni skuplji monitori. Monitor poseduje zvučnike(ne tako dobrog kvaliteta, ali ceni se trud ) i rekao bih, predstavlja neku zamenu za AOC 24G2U monitor ako ne i bolje(Nisam isti koristio, ali po karakteristikama čini se boljim). U svakom slučaju opis monitora možete pronaći na internetu i videti da li vam se isplati, ja sam samo hteo da prikažem ono što slika ne može pa ako vam smetaju neke od ovih stvari onda monitor nije za vas. Hvala još jednom svima koji su mi pomagali i odgovarali na pitanja koja sam postavljao.