neSSa
Modding Guru
- Učlanjen(a)
- 15.08.2010.
- Poruka
- 4.069
- Rezultat reagovanja
- 2.580
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 5820k + EKWB
Motherboard:
MSI X99 Mpower
RAM:
16gb HyperX Predator 2666Mhz
VGA & cooler:
SLI - Asus GTX 770 dc2 + EKWB
Display:
Dell 27" IPS
HDD:
Transcend SSD 370s 256Gb RAID0
Case:
"MasterX5" project
PSU:
Cooler Master V1000
Optical drives:
ASUS external
Mice & keyboard:
A4Tech - mouse and keyboard
Internet:
Cable
Other:
PROJEKTI: https://www.facebook.com/sspcmodding
Ne znam koliko sam pametan da menjam ovaj 47" za veci ali boleste je teska, stim u vezi imam dilemu izmedju par komada pa vam trazim pomoc?
Elem sve se vrti oko magicne velicine a to je 65" i ne bih isao ispod toga kad vec imam 47". Prateci ponudu naravno da biram 4k i sad sam tu naisao na par modela koje bih pazario naravno preko komsija da me izadje jeftinije (tako je i ovaj sto imam pazaren i prezadovoljan sam).
Medjutim, sad tu ima svasta nesto, tipa HDR, pa smart ovaj ili IOS onaj itd itd. Da skratim ovo su dva modela za koje sam zainteresovan pa dajte neki sud ili dajte ideju za neki treci ali da ne prelazi ovaj cenovni rang:
Samsung 65MU6170
LG 65UJ6309
Hvala
Elem sve se vrti oko magicne velicine a to je 65" i ne bih isao ispod toga kad vec imam 47". Prateci ponudu naravno da biram 4k i sad sam tu naisao na par modela koje bih pazario naravno preko komsija da me izadje jeftinije (tako je i ovaj sto imam pazaren i prezadovoljan sam).
Medjutim, sad tu ima svasta nesto, tipa HDR, pa smart ovaj ili IOS onaj itd itd. Da skratim ovo su dva modela za koje sam zainteresovan pa dajte neki sud ili dajte ideju za neki treci ali da ne prelazi ovaj cenovni rang:
Samsung 65MU6170
LG 65UJ6309
Hvala