Nije CAT ni toliko losh, visokotonci su im najslabija tachka. Kolega je imao stereo CAT set, kupio nov u Nekermenu onomad, spojili sve svira fino, dosta buke, a visokih skoro da nema, ubacim mu neke matore RIZ-ove visokotonce i zvuk daleko bolji. Verovatno bi i zamenom skretnica dobio josh, al ono je bio zadovoljanNeki CAT shit. 2x100 sin + 3x60 + 100W Sub active Sony 8". MDF kutije. Donose ljudi iz Nemačke, Holandije i sl, džabe...
Optika iz X-Fi Titanijuma do Yamahe.
Uvek bili nazalost, umesto da su umereni i da pare ostavimo u nasoj drzavi mi dajemo komsijama. Ako ti nije hitno strpi se do sredine decembra tad krecu novogodishnje akcije, cene budu josh nizeLED LCD. Konkretno LG 42LM620S ili Samsung 40ES6100. Cekam da mi nasi "madjari" jave cene, jer su nase radnje derikoze.
Sta ti je bitno kod tv-a? Kvalitet prikaza, kvalitet prilikom prikaza pokretnih slika, smart platforma, 3d ??? Da ti predlozimo nesto ili da te natjeramo da promjenis misljenje.LED LCD. Konkretno LG 42LM620S ili Samsung 40ES6100. Cekam da mi nasi "madjari" jave cene, jer su nase radnje derikoze.