LC u ovom cenovnom rangu je svakako kako ti kažeš kung fu.ljudi moje misljenje da ne treba ta kung fu napajanja kad ljudi pitaju dali da uzmu potvrdno odgovarati jer kad racunar ili nedaj boze vise od toga izgori bice pa rekli mi na forumu da moze .
moj savjet je ne uzimati nista ispod LC napajanja .svako sklapa konfiguraciju i u 90% slucajeva nabudzeno vidim sve a najbitnija stavka (NAPAJANJE) uvijek za dvije klase ispod ostalih komponenti .To je najveca moguca greska i pocetnici je rade konstantno .
koristim nekog kineza jos od 2011 zakrci na svakih 6 meseci pa menjam ulje plasim se da ce uskoro da mi rikne ceo komp zbog njega, mada je i komp za bacanje.ljudi moje misljenje da ne treba ta kung fu napajanja kad ljudi pitaju dali da uzmu potvrdno odgovarati jer kad racunar ili nedaj boze vise od toga izgori bice pa rekli mi na forumu da moze .
moj savjet je ne uzimati nista ispod LC napajanja .svako sklapa konfiguraciju i u 90% slucajeva nabudzeno vidim sve a najbitnija stavka (NAPAJANJE) uvijek za dvije klase ispod ostalih komponenti .To je najveca moguca greska i pocetnici je rade konstantno .