Graficka ima custom hladjenje. Mada, provericu danas, skocile su temperature.Svaka chast ako ti je po ovom vremenu idle 45c.. meni je 50c a imam gtx 260...provetren.. p182 antec...
chak sam i menjao pastu stavio chill factor i nishta...naravno na 40% obrtaja...
Probacu veceras Crysis Warhead pa cu ti reci koliko ide tempreatura. Sto se tice potrosnje:U igrama koliko ide max temperatura, mislim ja ne igram furmark? Idle je sasvim ok temperatura.
Koliko trose u loadu 4890 i GTX275?
Ne igram Crysis."Regularan" Crysis VH tweak, cak i bez "beyond very high"/ToD configa + 4xAA + force-ovan transparency/adaptive AA ce dovesti svaku single-GPU graficku na kolena i u nizim rezolucijama kad prsti na sve strane.
Mada, najbolje je 24" sa 1:1 pixel mapingom i onda imas vise monitora u jednom.
Ma to dok dodju te igre i slicno. Medjutim pre cu verovatno na CF, jer ce do tada 4830-4850 moci da se uzme za 40-45 evra, sta ces jeftinije od tog resenjaNajjeftinije resenje.
Igre u buducnosti mogu biti samo zahtevnije.
Hvala Lukija na linkovima, pa u loadu 30 W u korist 4890 nije za baciti, medjutim ono zasto bih se ja definitivno odlucio za 4890, jer ako bih uzimao to bi bilo za 24" monitor, a ona ima posteno 1gb video rama, kada vec kupujem nesto u toj klasi ne bih da uzimam graficku kojoj fali GDDR.