Ja nisam tražio napajanje uopšte ,nego nastavak ,konverzacija se pretvorila u glupost,kontam ja sve ne boj se ti nistaLik totalno ne kapira šta govoriš
Inače, velika stručnost je potrebna kratko spojiti dva provodnika. Treba to ostaviti profesionalcima
Jbg kad bi stavio juga da ide 200 i on bi se raspaoOsim što prave vatromet, dosta ih je prijavljeno i kao "dead on arrival" tako da si definitivno u pravu.
Banalno je uopšte pisati tako nesto ako nisi imao iskustva sa istim,pošto vidim da imas antec ,drugaru sam sklopio komp lično sa ovim napajanjem radi kao sat...nikad nije imao problema sa njim,ali opet ne kažem svašta može doći iz fabrike,kao isto je bio problem sa ryzen 5 5600x serija sa defektom@decco994 Pročitaj opet šta sam napisao jer nije mi jasno da li ne kapiraš ili namerno ignorišeš... Ili možda treba prevod? Zabrinjavajuće puno primeraka je ljudima već stizalo neispravno - dead on arrival.
Znači nema veze sa jugom koji ide 200 jer u ovom slučaju može biti i Bugatti, ali šta ti vredi kad ti stigne iz fabrike i neće da upali.
Ne bih rekao da razumeš. Nije ti čovek bukvalno nudio napajanja već ironično odgovorio na tvoju izjavu da ako se napajanje uključi kada ga prespojiš, znači da je ispravnoJa nisam tražio napajanje uopšte ,nego nastavak ,konverzacija se pretvorila u glupost,kontam ja sve ne boj se ti nista
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ne kontam u kom si ti tripu ,kontam sve to što ste napisali ali ono meni nije stiglo smeće bar se nadamOh for fu*k's sake... Napajanja prijavljuju dead on arrival = zato će ti trebati tester... Jbt treba da crtam fazon?
Pogledajte prilog 47494
Mb puno ironije na jednom mestoNe bih rekao da razumeš. Nije ti čovek bukvalno nudio napajanja već ironično odgovorio na tvoju izjavu da ako se napajanje uključi kada ga prespojiš, znači da je ispravno