Koliko inca ti je tv i sa kojom rezolucijom?Samo FullHD na 27"? Not!
P2414H ili U2414H ??Valjda je apsolvirano do sada da je Dell P2414H najbolja kupovina zbog flicker-free panela.
Koliko si odaljen od monitora koliko od TV-a?Koliko inca ti je tv i sa kojom rezolucijom?
Tek sad vidim ovo Macak, jedan hint, stavi uvek posle @ moj pun nick (bas kako mi je nick-copy/paste) ili bilo ciji drugi, automatski javi na tapatalk da me neko citira, ili jednostavno citiraj to na sta repliciras. Primetio sam da uvek ljudima stavljas nadimke na forumu. Ja ovo jednostavno nisam video, jer mi nije stigla notifikacija, pa je ispalo da sam iskulirao. btw ne j3bem, samo stvaram širu sliku (uvek to radim)@Dule
Al me da izvinem j3bes
TV 42 inaca sa full hd rezolucijom, bio si video si gde sedim kad se igram, relativno jako blizu,
1600x900 na 42 inca NEMOGUCE!!! Pa ovde bi se neki ubili, obesili, hara kiri i sta god na toj dijagonali ta rezolucija?!
Ali ako se ukljuci malo AA razlika se ne vidi a sama slika je odlicna, o tome pricam.
Do relativno skoro svi smo imali crt guzonje i 1024x768 sad je full hd pecinsko doba, rezolucija za telefon
Sam merna jedinica za ulozeno/dobijeno, ili samo skupo nije uvek jedini izbor/nepotrebo?