Bio sam i ja svestan rizika, pa se vremenom (posle godinu-dve) pocnes opustati i na isti stavljati i neke slike, snimke, dokumente, kao narezacu to ili kopirati prvom prilikom, onda to odlazes i onda se pojavi Marvi i dovidjenja sve@Proday, mi koji to radimo smo svesni rizika, zato ne drzimo na tim konfiguracijama nista bitno sto nemamo back-up-ovano na storage diskovima.. Drugim recima, rizika nema..
Hhhh... Ja sam se jednom opekao tako (ali ne zbog RAID-a, nego mi je puko win), pa to kod mene vise ne moze tako lako da se desi...Bio sam i ja svestan rizika, pa se vremenom (posle godinu-dve) pocnes opustati i na isti stavljati i neke slike, snimke, dokumente, kao narezacu to ili kopirati prvom prilikom, onda to odlazes i onda se pojavi Marvi i dovidjenja sve
Ja sam od onih koji se drze one stare "Od viska glava ne boli"Jedno pitanjce Manjice,zasto imas TAKAV laptop a nista ne radis na njemu ozbiljno ?
Pa ovo je sve proba,cisto da vidim kako radi, ako mi se ne svidi na kraju mogu OS da instaliram i na samo jednom SSD-u...jer ce u laptopu biti 2x128gb i jedan od 240gb pa mi uopste nije problem da mi dva budu kao skladiste a na jednom OS.Po meni najveci downside ssd raida je trim support,dzabe sto ce ti sve brze raditi na pocetku kada ce se vremenom usporavati i na kraju raditi sporije nego single ssd jer gc nije dovoljan:-)
sent from memopad hd7 using tapatalk