A šta brauzuješ kad ti 16 malo, leba ti!malo je 16gb, bar je meni bilo. i za browsing je malo. sad je neki standar rekao bih 32GB, da bi se sve radilo kako treba.
Performanse neceš ni da vidiš,osim štucanja igre ako udari u plafon.Je li bacanje para 32gb za gaming? Jer koliko vidim svi idu na 32gb a ne vidim realno imalo bolje perfromanse?
Tek sad ostadoh na 8 GB memorije vidim da mi je to dovoljno.Ja tvrdim da 16gb nije dovoljno, pogotovu ako igru upalis na max..iz licnog iskustva, imao sam 16gb, i npr FS22 i PUBG su stucali, a sad rade kao pesma.
Mouguce, ne igram PUBertetske igrePUBG su stucali, a sad rade kao pesma.
16GB RAMa do nedavno koštalo kao danas 32GB.Ne igraju svi na besnim mašinama, i na max podešavanjima, uzmite u obzir prosečne konfiguracije i odgovorno tvrdim da je 16gb i više nego dovoljno. A sad što se tiče tetrisa, više radosti donosi i dan danas nego li gledanje u FPS counter u novim AAA naslovima, čast izuzetcima.
Masina sa 32gb rama je daleko od besne, ali je standard odavno.Ne igraju svi na besnim mašinama, i na max podešavanjima, uzmite u obzir prosečne konfiguracije i odgovorno tvrdim da je 16gb i više nego dovoljno. A sad što se tiče tetrisa, više radosti donosi i dan danas nego li gledanje u FPS counter u novim AAA naslovima, čast izuzetcima.
Pozovite Djutija?Call of Duty
Dakula74, zaobiđi me tim glupostima, igraš na 1080p prosipaš sad neke gluposti, ja ti kažem da od kako gledate u FPS counter, ništa vas više ne zadovoljava, i da, odgovorno tvrdim da se ljudi siti izigraju sa 16gb rama, dok eto, vas pojedine ne zadovoljava ni 32. jer komšija ima više.Masina sa 32gb rama je daleko od besne, ali je standard odavno.
Ti odgovorno tvrdis kao da si pro gejmer i igras svaki dan i testiras kako i da li radi.
Evo ja odgovorno ne mogu da preporucim masinu ispod 32gb rama i za prosecnu masinu tip 5600+32gb ram + rx6700x.
Ima korisnika kojima je dovoljno, igraju specificne igre ali za ljude koji igraju sve i svasta nije dovoljno i kad se ucini da jeste u pitanju je losije frametime i dropovi nakon nekog vremenskog intervala u igranju.