Mislim da radi upgrade sistema starog vise od 10 godina i to nekog pre built racunara,takodje osecam da je u njemu neko kinesko napajanje od 450-500w Mozda ce da izgura,mozda i nece... Ali meni bi licno bio strah da stavim karticu od 200e ako je takvo napajanje...koje napajanje mislis da on ima?
1070Ti i nije neki potrosac (u odnosu na slabije karte od AMD koje svi kupuju za 90~110e i stavljaju na raidmax-e )
Da li ti neko ko pita da li maticna podrzava graficku izgleda kao neko ko se pitao koje ce mu napajanje biti ugradjeno? Pre 15ak dana je jedan decko trazio od mene da mu ugradim 1080Ti na odlicno napajanje koje je platio 14.000 din... Za to odlicno napajanje nikad cuo nisam,jeftinog je izgleda i lagano pod rukom i ima samo jedan osmopinac... Sve u svemu,nek proveri da li ima jedan osmopinac i jedan sestopinac za grafiku,da se ne iznenadi posle...eh sad, ako je pre 10 godina (ne verujem) kupovao tu masinu, dao je preko 500e za nju, valjda nije stedeo na PSU pa dao 25e? (kad vec nagadjamo...). Ako je kupovao pre 4 godine, opet je dao ~200e za cpu i plocu...
To na stranu, ako 580 8gb moze na raidmax ili rhino od 500-600W moze i 1070ti.
To ti kazem,kad vidim takvo pitanje odmah znam da covek nije u ovoj materiji uopste,i onda moram da pitam za sve... Da ne bude posle,ti si mi rekao da moze 1070ti,ja povezao nekako,ona riknula...Pa u pravu si, zanemario sam taj deo Zapravo, procitao sam post, nasmejao se kao i svaki put kad vidim pitanje "da li ploca X podrzava graficku Y" i listam dalje i vidim da ti pises o njegovom napajanju, i mislim se, pa ne pise koje je, o cemu se ovde radi.
sasvim je moguce da ima neko MS Industrial kuciste sa MS Industrial napajanjem od "550W"... Mislim radice to, al sto kazes, bizarna je cela stvar kad u to ubacis kartu od >240 evra.
Mislis kod ovoga sto sam mu ugradjivao 1080ti?
U smislu da bljuje vatru kao zmajSlobodno stavi 1070 Ti. Radiće ti bez problema. Lično sam tu grafiku jednom čoveku stavi na identičnu matičnu ploču. Napajanje je Cooler Master MWE 55OW i radi kao zmaj.
Da,, to od 14.000.Mislis kod ovoga sto sam mu ugradjivao 1080ti?
Nesto sa 3 slova i ima X u nazivu,a nije XFX... uglavnom napajanje je crne boje sa jeftinom crvenom nalepnicom zalepljenom ukrivo,jasno je koliko se stedelo... Okrenuo sam ga da vidim koliko daje na 12v grani,kaze 20A,ako ne laze nalepnica...Da,, to od 14.000.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока