[DKG]EvilJim
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 25.04.2010.
- Poruka
- 66
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Athlon x4 630 @3.5 & Vendeta2
Motherboard:
Gigabyte MA770T-UD3
RAM:
1x2gb 1333 Corsair Value
VGA & cooler:
GTX 295 Gainward RMA (aka Have Faith)
Display:
Philips 22"
HDD:
2x320gb + 400gb Shljamsung
Sound:
Audigy2
Case:
Zalman GS1000
PSU:
Power and Cooling 610 Silencer
Optical drives:
None
Mice & keyboard:
Sidewinder x5 i Logitech crap issue
Internet:
16mb SBB u firmi kucji none
OS & Browser:
Win7
Other:
CRT 17 & 20" Yamaha risiver Usher s520
Pa i hw monitor ti ochitava istu temperaturu... tpmin 0 1 2 su ti temperature chipseta i procesora.
Postavka samih temperaturnih dioda je problem i to je odavno raspravljano zato je i navedeno da je CORE temp 62 a ne CPU-temp odgovarajucji limit preko koga ne treba icji.
NB i sve sem voltazhe su bile na stoku... 3.7 je limit u takvoj postavci a ja nisam hteo da se igram sa midgardovom plochom... da je moja tero bi vishe....
Koliko je tebi temp cora pri loadu?
Postavka samih temperaturnih dioda je problem i to je odavno raspravljano zato je i navedeno da je CORE temp 62 a ne CPU-temp odgovarajucji limit preko koga ne treba icji.
NB i sve sem voltazhe su bile na stoku... 3.7 je limit u takvoj postavci a ja nisam hteo da se igram sa midgardovom plochom... da je moja tero bi vishe....
Koliko je tebi temp cora pri loadu?
Jesi video moj post sa 965icom? Da li se slučajno sećaš da li ti je temp procesora bila manja ili veća od temperature jezgara, pošto je meni uvek bilo da je temp jezgara veća od temp procesora? Znam da sam ga zakomplikovao, ali šta ću 

Još smešnije je što sam i tu temperaturu procesora uspeo da spustim ispod 60C kada sam klimatizovao prostoriju i dodao vent sa buvljaka...
Temperature jezgara u principu iste. Ogreših se ja o fenrir ... ALi dobro, uspeo sam da povećam oc marginu za 100MHz
Ne mogu više da se bakćem. Idem u Tursku za par dana da se odmorim od ovog X6. Neka se pregreje i crkne imam garanciju 3 godine. Samo znam da mi je uvek na dual, triple i quad procesorima temp jezgara bila veća od temp procesora, što sada nije slučaj.