• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Proka
Rezultat reagovanja
14

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O vama...

  • Da li možete da mi kažete gde može da se kupi monitor koji može da se riotira za 180 stepeni ili da li postoji neki stalak na koji mogu da postavim vec postojeci monitor pa da ga rotiram za 180 stepeni?
    Hvala unapred!:)
    Pozdrav!
    pozdrav druze.
    moze mala pomoc.dvoumim se izmedu ova dva monitora..asus mi je malo drazi al nisam sto posto siguran.pa svaka preporuka je dobro dosla.ili iskustvo sa istim ili slicnim monitorima. monitor bi koristio vecinom na igranje(trenutno samo aktivno tenkova :) ostale igre pasivno) i gledanje filmova ponekad..ne znam ovaj 1ms u aoca ima li neke velike razlike mislim da je bolja slika na asusu a mozda se i varam.zanima me misljenje koji i zasto :) hvala unaprijed.zivio!
    https://www.asus.com/Monitors/VX239H/
    http://aoc-europe.com/en/products/e2460sh
    Proka, stiglo mi je na mail ovo Neco997, bgtarantula je upravo odgovorio na temu koju Pratite - Pomoc, BSOD? - na forumu Servis PCAXE foruma, ali ja taj odgovor ne vidim kad udjem u moju temu ?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Vrh