Daj banujte ovog viseJa drzim ban rekord ovde![]()

Pogotovo ako je crven.Ban-je-ban...![]()

Katabaza.Gde nije moguce, pre par dana onaj bata čuvar ćacilenda napao nožem babu u zgradi s unukom, i oteo torbicu..
Svaki dan pale kola i lokale u BG il pucaju na nekog, skoro se klinci 13 godina izboli nožem, klinac nije hteo sarađuje s policijom. Vraća nas čovek u 90te, ljudi su prsli načisto, BG prenaseljen, u ostalim gradovima nema posla, još dodatno TV i mediji podgrevaju već kritične ljude..
Svaki dan, dođe mi da pobegnem iz BG..Katabaza.
SK je mrtav odavno, a susedni nece nikada, svidelo se to nekom ili neSk forum je mrtav,uskoro ce i susedni.![]()

Neka, prirodna selekcija.. Ko ima samopoštovanja i mozga napustiće kad tad koncetracioni logor.SK je mrtav odavno, a susedni nece nikada, svidelo se to nekom ili ne
Prosto i dalje imaju veliku bazu clanova, mnogo postova po raznim podforumima, prosto je forum je zilav i ziv![]()
SK bukvalno DeCoy drži iznad vode ako se ne varam i aktivno je valjda 10 člana, ako I toliko...SK je mrtav odavno, a susedni nece nikada, svidelo se to nekom ili ne
Prosto i dalje imaju veliku bazu clanova, mnogo postova po raznim podforumima, prosto je forum je zilav i ziv![]()

Ne diraj mi temu o veš mašinamaVolim kada na forumima pročitam komentar "ovo je it forum", a najposećenije teme su o filmovima, mašinama za pranje veša itd.![]()

Jer smo tako u mogućnosti...mnogo starih clanova je banovano, ne znam zasto se bavimo tim mutantima?

Nema nista domace,malo pratim reddit i to je to.Koji su preostali domaći forumi sličnih tech tematika, ali da nisu gaming? Bio sam na SK pre 20 i neku godinu, tamo je now pustoš. Bench sometimes, ali slabo kucam. Imaš preporuku @Dakula74? ili neki local discord server invite?
Najviše pratim reddit strane toppice na tech i AI teme koje me zanimaju, ali što da ne i malo domaće selekcije
PS. može i hrvatski .I.
ITBerza na FB jedino, ima mnogo aktivnih članova.Koji su preostali domaći forumi sličnih tech tematika, ali da nisu gaming? Bio sam na SK pre 20 i neku godinu, tamo je now pustoš. Bench sometimes, ali slabo kucam. Imaš preporuku @Dakula74? ili neki local discord server invite?
Najviše pratim reddit strane toppice na tech i AI teme koje me zanimaju, ali što da ne i malo domaće selekcije
PS. može i hrvatski .I.
Njima je zarada od firmi za reklamiranje i marketing sve i svja, nikad nisu ni bili smatrani kao ozbiljan "benchmark" za bilo šta, već kao neki "domaći" poluamaterski it sajt u pokušaju gde sve uzimaš sa velikom rezervom. Jer pre svega nemaju članove koji bi to uradili na tom tehničkom nivou u smislu znanja, i kojima se veruje na+1 ovo za marketing na YT "recenzijama", sećam se kad su predstavljali neki Sljamsung fon, i tipa od 15 minuta oni su 10 pričali o kameri koja je ista kao na proslogodisnjem modelu... Naravno komentarisao sam na YT jer tamo ne mogu da me banuju
Inače tal Alex što ga spominjete, nisam ga pratio previše pa ne mogu da svedočim o ovome što pišete, ali makar je svaki put u network subsekciji odgovarao gotovo instant.
Nisam to znao... Televisa presenta brateTaj Alex (englez) je po zadatku sa tog tamo foruma imao zadatak da ovde ponižava, omalovažava, potcenjuje članove na ovom forumu i bukvalno ceo ovaj forum da spušta na neke niske grane dok nije bio banovan. Po zasluženom banu na ovom forumu tamo je odma avanzovao i dobio moderatorsku kitulu.