Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Riders Republic
Za sada sam igrao karijeru samo za ova tri sporta. Nema se vremena baš pored posla i FL Studija.
Svakako sad ovo i Motorfest su mi prava opuštencija za igranje.
Slike su telefonom slikane jer na TV me mrzi da se bakcem sa tastaturom da ustajem sa kauca. Za sad mi je igra OK, kombinacija Devil May Cry i Final Fantasy.
@Dom1nat0R
Preporuka od mene za Kena Bridge of Spirits ako voliš taj "git gud bič" tip igara.
Izgleda naivno na prvu (prvih par sati intra) ali je vrlo izazovan souls-like kada se otvori mapa. Uz to (lični utisak) priča i svet su odlično odrađeni. Zaista je "hidden gem".
Šteta što nastavak neće ugledati svetlost dana.
Ih bre, zahvaljujuci clanku u SK skidoh Amiga Game Selector | The ultimate Workbench distribution for the Amiga. fantasticna stvar za sve ljubitelje igara sa Amige. Ceo dan se bakcem sa tim. Fenomenalno odradjeno, kazu da postoje gotovo sve igre sa Amige skupljene tu na jednom mestu i uz minimalna podesavanja (koja cak i ja savladah ) filing je odlican