gx-x
Display Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 8.151
- Rezultat reagovanja
- 2.730
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
Motherboard:
AsRock Z370 Pro4
RAM:
3x8GB 3200 CL16 DC FLEX
VGA & cooler:
XFX 6700 XT 12GB SPEEDSTER SWFT 309
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
EVO 860, WD WDS 500, WD SN5000, Patriot P210
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
500/50 SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Ne nadogradjuje nista. Ode u CWT, izabere platformu, izabere koliko cega, da im dizajn za nalepnice i kutije i stizu im gotovi upakovani proizvodi. Cak ni QC nije njihov.
U tvom primeru sa "90% stvari na svetu" ok je. Samo kad imas izbor zasto bi uzeo inferiorni proizvod?
Inace, ja sam jako voleo CWT i kad sam imao para poceo da ga kupujem i svaki je crko. Svaki. Sve 100+ evra napajanja. Toliko o tome. (platinum series je nesto skroz drugo, komponente MORAJU biti super kvalitetne da bi se izvuklo >90% eff i tu nema muvanja inace nema nista od platinum, a cak ni Gold ponekad iako je MSI imao Gold 850W seriju sa 10 godina garancije koja je eksplodirala, bukvalno, i morali su recall da rade)
edit:
By the way:
"The Enermax 1200W D.F. (such as the EPF1200EWT Platimax D.F. model) is not built on a CWT platform; it is a proprietary Enermax design. "

Enermax je isto proizvodjac napajanja (platformi), a ne prepakivac komponenti kao MSI. Znam ja odlicno sta mi je u racunaru
U tvom primeru sa "90% stvari na svetu" ok je. Samo kad imas izbor zasto bi uzeo inferiorni proizvod?
Inace, ja sam jako voleo CWT i kad sam imao para poceo da ga kupujem i svaki je crko. Svaki. Sve 100+ evra napajanja. Toliko o tome. (platinum series je nesto skroz drugo, komponente MORAJU biti super kvalitetne da bi se izvuklo >90% eff i tu nema muvanja inace nema nista od platinum, a cak ni Gold ponekad iako je MSI imao Gold 850W seriju sa 10 godina garancije koja je eksplodirala, bukvalno, i morali su recall da rade)
edit:
By the way:
"The Enermax 1200W D.F. (such as the EPF1200EWT Platimax D.F. model) is not built on a CWT platform; it is a proprietary Enermax design. "

Enermax je isto proizvodjac napajanja (platformi), a ne prepakivac komponenti kao MSI. Znam ja odlicno sta mi je u racunaru

Na stranu to sto sam ocigledno karikirao ceo taj proces sa "lepe nalepnice" iz nekog razloga ti to nisi uspeo da shvatis. Okej, jbg, ti me nemoj shvatati nikako, tvoja stvar. Meni svejedno kako ce me neki lik sa interneta shvatati