Darko Galesev
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 11.04.2020.
- Poruka
- 48
- Rezultat reagovanja
- 20
Moja konfiguracija
Da jasno, ja cu Dakula od Vas svasta nauciti, nadam se uskoro i sam raditi ovakve stvari, shvatiti sve ovo kao jednu igru i lepo raditi i napredovati na ovom nivou jer mi se sve ovo jako svidja samo premalo znam da bih bilo sta radio na svoju ruku. Ruku na srce zato postoje ovakvi forumi, a i ono, ucimo dok smo zivi. Sigurno je da cu sledeci build napraviti jos preciznije nego ovaj, sad je glavno da pored graficke uzmemo i taj fan rgb hub i zavrsimo build pa onda da vidimo na cemu smoMozes da podesis krivu, ali po meni je to gubljenje vremena , jeste fensi, ali sa velikim brojem ventova mozes kako god hoces da ih kontrolises,mozes i flat da ih podesis da vrte bez buke, cisto da imas neki airflow u samom kucistu, da ne bude buke i da ne upumpavaju previse prasine, a opet da estetski deluju lepo i naravno korisno, da ipak struji vazduh preko memorije ,VRM etc...
Moja maticna ima svoj MOS ventilator na VRM , ali recimo RAM se greje, njemu treba airflov, sam cipset se greje(tako da nisam pogresio sto sam stavio odozdo ventove), jer u mom slucaju kontrolise brdo diskova.