Pogledaj specifikacije za matičnu. Dobre su šanse da imaš TPM konektor koji podržava TPM 2.0Pogledajte prilog 57117Jel zna neko fix ja na kompu imam samo tpm 1.2
Imam windows 11, jedino sto sam nasao je da treba da predjem na windows 10 ali kako da promenim windows a da mi ostanu igre i podaci na kompu?moras da predjes na windows 11 ocigledno...S tim sto ja mislim da moras i da imas hardware za win 11,ne mozes na onu foru da zaobidjes tpm..
Pa brate napisao sam tu jedino sto ja znam, mozda glupo ili ne ali samo trazim nekog ko se razume u ovo i da predlozi sta je najbolje da se uradiSad sam se setio što sam prestao dolaziti na forum
Samo ti menjaj windows, da si živ i zdrav!
A nemam, to jest ne mogu da predjem na tpm 2.0 jer mi ne podrzavaNeophodno je da imas tpm 2.0 da bi igrao faceit...
Srecom nisam menjaoSad sam se setio što sam prestao dolaziti na forum
Samo ti menjaj windows, da si živ i zdrav!
cdm ili csm?Resio sam, trebalo je preko cdm da se odobri pristup secure boot, a zatim sa hp sajta da se skine instalacija za tpm 2.0 i tjt
Nisi ni pročitao šta sam napisaoA nemam, to jest ne mogu da predjem na tpm 2.0 jer mi ne podrzava
cmdcdm ili csm?
Hhahahahhah e brt koliko se razumem dobro sam i resio, ziv bioNisi ni pročitao šta sam napisao
Nek si rešio da ti radi kako treba