• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od radoznali

  1. R

    Problem sa instalacijom Windowsa 11

    Koja je konfiguracija u pitanju? Sent from my 21081111RG using Tapatalk
  2. R

    Koje napajanje do 20 evra?

    Biraj https://www.monitor.rs/napajanja?limit=12&sort=artid_desc&strana=0&price_retail=Min:1508-Max:2500&
  3. R

    Windows 11

    Pitao je da li laptopovi predvidjeni za office mogu da koriste Win11. Samo je pogresio u kucanju. @rajko-bisin jel sam pogodio?
  4. R

    Супернова проблем, ОПЕТ

    A kako se ponasa kad stavis LAN kabl? Zasto koristis wifi kad si toliko blizu ruteru?
  5. R

    Black screen

    Ako imas integrusu, skini grafu sa napajanja i probaj tako. Udji u safe mode, skloni drajvere za grafu, pa vidi kako se ponasa. Ako prodje instaliraj najnovije. Da li je Win11 updateovan do kraja? Ako imas drugo napajanje, probaj sa njim.
  6. R

    Ne mogu instalirati win 10 na hard

    A posto si svasta menjao u BIOSu, vrati prvo na default vrednosti pa podesi kako su ti ovde objasnili.
  7. R

    Vreme za novu tastaturu

    Pa ostavi ga konacno, kad obican savet ne mozes prihvatiti normalno. Ni tebe ni bilo kog drugog nisam provocirao ni jednim slovom, dok ti nisi pokusao da budes mudrica i da krenes djonom na normalan post. A kad ti se tako isto odgovori onda kmecis. Pa ti sad baci 120e na tastaturu...
  8. R

    Vreme za novu tastaturu

    Da si primetio [emoji16] na DVA mesta, ne bi krenuo djonom. Shvatio bi da se zezam i u isto vreme ti dajem ideju kako da brzo resis problem pre nego sto kupis drugu tastaturu. A na djon uvek odgovaram djonom, a nikad ne krecem prvi djonom.
  9. R

    Vreme za novu tastaturu

    Svakako bi pomoglo, malo bi se mucio, ali bi nesto uspeo. Osim ako nisi prosuo sok ili kafu, onda nema pomoci. Drugo, ako nisi primetio smajli, onda ti je odgovor na granici bezobrazluka ili si prosto corav. A ako jesi i nisi ukapirao dobru nameru, onda si i bezobrazan i drzak, sto nisu dobre...
  10. R

    Konfiguracija ~1000 evra

    I koliko para te to kostalo, ako nije tajna? Kupio si u radnji ili KP ?
  11. R

    Vreme za novu tastaturu

    A da otvoris tastaturu, skines dugmice, izduvas prasinu, ocistis alkoholom i sve vratis nazad? U najgorem slucaju ces morati da kupis odmah tastaturu[emoji16] , srednjorocno ce ti raditi bolje i imaces vise vremena da kupis novu i u najboljem slucaju ces resiti problem [emoji16] .
  12. R

    Povezivanje interneta sa racunarom

    Kupi LAN kabl i obujmice ili samolepljive kanalice da ne bi gazio kabl. Ili ako modem ima wifi, kupi wifi usb antenu i resices problem ako je signal dobar.
  13. R

    Problem sa supernova internetom

    Stavi 8.8.8.8 kao DNS
  14. R

    Windows 10 PROBLEM!!

    A kako si resio problem?
  15. R

    Pomoc oko podesavanja mreze u kuci

    Da li si probao da utp kabl umesto u wifi ruter, ide direktno u komp i kakve su tada brzine? Cisto da proveris koliku brzinu ti salje prvi uredjaj. Mozes i da probas sa wifi extenderom koji "produzava" wifi signal, a kaci se na strujnu uticnicu. Onda se kacis na njega, a ne na taj prvi ruter.
Vrh