• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od Qzma

  1. Q

    Blic pitanja

    Greskom sam napravio shortcut-ove u folderu sa muzikom, kako sada da ih obrisem sve odjednom? Sent from my X12X using Tapatalk
  2. Q

    Blic pitanja

    Pozdrav, UPS je povezan sa serverom i instaliran je neki njegov monitoring. Sada je ups raskacen jer mora na servis i tu se desava cudan problem. Notifikacija o tome da nema zakacenog ups-a nema na serveru nego se pojavljuje na lokalnom pc-u na svakih 10-ak sekundi. Moze da se klikne ok ili x...
  3. Q

    Blic pitanja

    Dajte neku preporuku za bluetooth transmitter. Trebam da povezem tv sa zvucnikom.
  4. Q

    Blic pitanja

    Trebam da podesim nesto na udaljenom android telefonu. Sa kojom aplikacijom ovo moze da se odradi? Probao sam sa anydesk-om, nakaci se ali ne mogu nista da radim.
  5. Q

    Blic pitanja

    Probao sam i tu varijantu, ali kod mene ne moze (Mi9). Kada se TV zakaci na hotspot, onda ne mogu da odradim Cast.
  6. Q

    Blic pitanja

    Blokira na box internetu ako je eon iz sbb mreze (i blokira samo n1, nova s i sk kanale) ostali rade. Dok na mobilnom netu rade svi kanali.
  7. Q

    Blic pitanja

    Nisam razumeo. Povezem ja telefon, dobijem sliku, ali kada pustim eon (sk) kaze mi da ne moze preko mtsa ovaj kanal. Kako da koristim mts wifi za cast tv-a i mobilni net za eon?
  8. Q

    Blic pitanja

    Hocu da povezem telefon i tv preko opcije cast, internet je mts, a hocu da pustim sk preko mobilnog neta, da li je ovo izvodljivo?
  9. Q

    Blic pitanja

    Postoji li neki besplatan program u kom moze da se napravi potpis za email, a posle samo da prepravljam imena?
  10. Q

    Blic pitanja

    Preporuka za flat (pljosnati) hdmi kabl od 2m ?
  11. Q

    Blic pitanja

    Trebam 6 monitora (fullhd) da namestim da bude jedan (extend 6x1). Ali ne uspevam, maksimalno sto graficka daje je 5x1. Graficka je Radeon Visiontek hd7750. Moze li ovo nekako da se namesti?
  12. Q

    Blic pitanja

    Da li je ovaj PC ok za SolidWorks (ponekad oko 500 delova) i CorelDraw? i5 3470 2x8GB RX 580 8GB
  13. Q

    Blic pitanja

    Kako da vratim pravo pristupa podacima sa eksternog hdd-a? Samo na jednom racunaru vidim ceo sadrzaj, ali ni tu ne mogu sve da otvorim.
  14. Q

    Blic pitanja

    mts je server, a koristi se outlook od 2007 do 2016 verzije.
  15. Q

    Blic pitanja

    Mejlovi na racunarima su podeseni po IMAP-u. Sinhronizacija za Inbox radi super, ali za Sent i napravljene foldere ne radi. Zna li neko zbog cega? Sta jos treba podesiti?
Vrh