• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

  DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od PORSCHE

 1. PORSCHE

  Blic pitanja

  Dajte neke dobre sajtove za smestaj. Konkretno planina Zlatar me zanima. Tamo gde mogu da se koriste ovi vauceri od 15.000. :D
 2. PORSCHE

  Blic pitanja

  Oni i bugari su na silu preko reda dez ispunjenih uslova za EU. Jedna crvena, jedna crvena 90ih kad su donosili robu i prodavali.
 3. PORSCHE

  Koji telefon?

  Svi ti telefoni su dobri i nema tu neke mudrosti. To je vise tvoja zelja. Evo ja bi se sad odlucio za S22 ultra.
 4. PORSCHE

  [Rešeno] Koji usisivac?

  Ma ja sam ga rasafljivao pa prao al opet kandise malo. Sto se tice pena parti gledao sam kad je cimer usisavao i pravio se pametan pa je stavio pun cep omeksivaca, bilo je zabavno. :troll:
 5. PORSCHE

  [Rešeno] Koji usisivac?

  Vidim da je sad od 19.000 do 21.000. Od vode odustajem najvise sto kako god on mora da smrdi. A ovaj sto je crko imao je lepu zapreminu i ima i sad da se kupi za nekih 9.000.
 6. PORSCHE

  [Rešeno] Koji usisivac?

  Ako mislis na onaj Bosch on mi je za sada najblizi.
 7. PORSCHE

  [Rešeno] Koji usisivac?

  Necu onu veliku prasinu od radove nego ce se uvuci u celu kucu ona finija prasina. A sut i gradjevinska prasina pesak i slicno ce se resiti na drugi nacin.
 8. PORSCHE

  [Rešeno] Koji usisivac?

  Kucu, vilu, vikendicu. Ma crko mi kucni pa sad nemam nikaki, a za radionicu ce ici nesto ozbiljnije kad dodje na red. A baksuz crko sad pred velike radove prosirujem kucu pa ce biti prasine.
 9. PORSCHE

  [Rešeno] Koji usisivac?

  Mislim da cu ipak uzeti bez vodenog filtera. Pa se izbor prosirio, a i budzet povecao.
 10. PORSCHE

  [Rešeno] Koji usisivac?

  Sta se samo smejete :D, imate li kakav predlog? Al ozbiljno pocelo sve da crkava po kuci usisivac, fen za kosu, kosacica. Moglo bi max 13.000 da se izdvoji al oko 10.000 je pozeljno.
 11. PORSCHE

  Blic pitanja

  Lidl reklamacija. Koji ludaci nit najavili nitu se javljaju na telefone.
 12. PORSCHE

  Blic pitanja

  Ima li iko ideju o cemu se ovde radi? Malo pre mi je stigla sms poruka da treba da primim neki paket od Ja nista nisam porucivao vec neko vreme. Zvao sam kontakt niko se ne javlja. Pise da je cena posiljke 0 dinara.
 13. PORSCHE

  Porez.

  Gledao sam o tim stvarima vise puta i nikada nisam naisao da je to sve razjasnjeno. Nadam se da nece doci period kada ce drzava resiti da vam naplati sve to, jer grabe gde god mogu. Ja sam misljenja da porez mora da se prijavi bez obzira kolika uplata u pitanju. Bojim se da to posle ne bude od...
 14. PORSCHE

  Win 11

  I dalje zalim za win 7. Kad citam sve ove bagove imam osecaj kao da svaki novi win rade sve retardiraniji ljudi.
 15. PORSCHE

  Porez.

  To banka naplaćuje svoje usluge, a šta je sa državom? Čudi me da oni ne ubiraju nikakav porez.
Vrh