• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od Јован

  1. Јован

    Igre koje igrate i koje bi preporucili?

    +1 и од мене за игру, баш је пре неки дан обрнуо на рачуанру. Ко воли rpg oде 50 сати ко ништа.
  2. Јован

    Najbolja igra koju ste ikad igrali Je?

    Ima brdo igara sa dobrom pričom, samo ih treba odigrati a ne prelaziti. Mass Effect serijal ima jako jako ozbiljnu i dobru priču, Fallout, Stalker, Metro, Bioshock, Max Payne, POrtal i još dosta igara... bez obzira na dućinu igre svaka te uvuče u priču ako si rešio da je odigraš a ne samo da je...
  3. Јован

    Prevaranti na KP

    Ваљда једним PCI-e конектором у гробу. :d
  4. Јован

    Problem sa internetom

    Делује ми као проблем с линијом, бакарна парица(кабал фиксног телефона) је у питању ? Ако је тако дај параметре кад се логујеш на рутер, типа WAN Status или тако нешто.
  5. Јован

    Rip r9 270x?

    Има ту и шта корисно да се покупи. :d Само након тог печења рерну на максимално једно десет мин, после нек остане отворена неко време и то је то.
  6. Јован

    Nemam neta preko drugog rutera

    Пробај тај DLink да вратиш на фабричка, спојиш на модем од оператера, рестартујеш прво рутер а онда и модем и они аутоматски ускладе IP адресе. Заборавио сам већ, али колико се сећам тај проблем смо тако решавали када наиђемо на DLink(мали црни рутерчић), може и ручно ал то зна да буде...
  7. Јован

    Blic pitanja

    Тако нешто сам и ја гледао, што може да се нађе тренутно је најјефтинија а ценим да је добар избор. Рекох успут да питам за још које искуство. Остаје ми да испратим тржиште још мало па ако финансије дозволе да се поновим.
  8. Јован

    Blic pitanja

    Позови ти њих јер можда могу да набаве, или можда нису ажурирали сајт.
  9. Јован

    Blic pitanja

    Треба ли да пазим на нешто приликом куповине 5600XT, за око ми запала Pulse верзија па бих пазарио у наредних месец-два.
  10. Јован

    problem sa rx 460 2gb

    За почетак баци је у рерну да јој још мало продужиш радни век ако имаш среће.
  11. Јован

    Blic pitanja

    Моја логика би била ако већ узимаш да узмеш неку варијанту која ти остаје за дуже, а то није 120GB. Плус ако планираш да мењаш конфу касније да мењаш имаћеш издатак мање. Тако сам и ја погрешио па ево га кингстон већ 4-5 година код мене никако да га заменим а променио барем три платфоме.
  12. Јован

    SD Kartica [promasio sam mozda sekciju xD]

    Добро је, отказала је без последица.
  13. Јован

    SD Kartica [promasio sam mozda sekciju xD]

    Већ имаш све сачувано, што је добро, форматирај поново ту картицу, па покушај да је још мало користиш док не узмеш нову. Да сам на твом месту не бих ризиковао и чекао да скроз откаже.
  14. Јован

    Firefox i Zaso NE?!

    Опера јер ми је налакше кад реинсталирам систем, имам профил па не морам све из почетка а и ствар навике. Нисам гадљив ни на Хром и Лисицу, мада у последње време на послу знам и Макстон да користим, захвалан претраживач за оно што мени треба.
Vrh