• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od MomciloLO

  1. MomciloLO

    Dobre ponude u prodavnicama (domaće tržište)

    zavisi sta ti treba, bilo je dosta monitora na popustu ali su se rasprodali, za 13k ne mozes ocekivati ni na popustu da naletis na super dobar monitor, ali za korektan mozes.
  2. MomciloLO

    Stolica za sobu, komp, gejming

    kako ne bi otvarao novu temu za isto pitanje postavicu ga ovde. KupujemProdajem | AROZZI Inizio black dobio sam preporuku od jednog ddrugara za ovu stolicu, ima li ko kakvih iskusava sa ovom markom stolica? :)
  3. MomciloLO

    [scratch build] Project AXE-R

    Do sad nisam komentarisao ovaj projekat, cekao sam da se zavrsi i moram da vam kazem da ne znam kako moze bolje, svaka vam cast ovo je stvarno predobro. Bravo momci!!!
  4. MomciloLO

    1ms ili 5ms?

    vidi ovako najbolje je da nam napises koju grafu imas pa da ti mi nadjemo monitor koji ces da kupis u 144hz za cs, definitivno ovo ti nije monitor za to. i pripremi se na 35k+
  5. MomciloLO

    Kupovina SSD

    skroz dobar lik taj sto ti ga slaven preporucio i ja sam preko njega pazario sve preporuke. evo ti kompletna ponuda od tog momka Samsung, Kingston SSD! Beograd! Placanje na rate! 063321123!
  6. MomciloLO

    GTX 1060 ASUS ROG 6GB GAMING TEMPERATURE

    npr meni je u battlegroundu ta temprratura kad igram, kad sam van game tu je negde oko 30 35c ista graficka.
  7. MomciloLO

    Procena konfiguracija i komponenti

    hvala a 8320 procesor koliko bi za njega mogao da trazim? pa da u kompletu izmenjam komponente. :)
  8. MomciloLO

    Procena konfiguracija i komponenti

    koliko kosta gigabite-990xa-ud3 ploca posto vidim da se kuzis u cene?
  9. MomciloLO

    Konfiguracija od 200k do 230k dinara

    imam ja da ti ponudim 1080 ti grafu ako si zainteresovan, gigabite aorus 1080 ti. kupljena pre tri meseca u svici garancija 3 godine, mislio sam da buzim komp medjutim sam kod grafe stao pa ako si zainteresovan pisi da se dogovaramo.
  10. MomciloLO

    Kupovina grafičke kartice

    au !?! :thumb:
  11. MomciloLO

    Kupovina grafičke kartice

    ja sam uzeo gigabite aorus 1080 ti i ako sam za 20 e vvise imao stix asus u istoj varijanti. razlog tome je sto su mi ovde rekli da je hladjenje gigabita bolje od asusa zato sto je gigabite tisi od asusa to sam i proverio na vise kanala na yt i kazu da su im npr lezajevi najkvalitetniji od svih...
  12. MomciloLO

    Kupovina grafičke kartice

    pejo interesuje me tvoje misljenje vezano za Gainward Phoenix gtx 1080 . zasto je ova kartica jeftinija od ostalih u tom rangu i znas li ista vezano o ovom proizvodjacu. svakako me interesuje misljenje ljudi sa foruma ali posto sam video tebe da si odgovorio na temu pa ajde tebe prvo da priupitam.
  13. MomciloLO

    Cooler Master predstavio COSMOS C700P kućište

    fantasticno kuciste ali mislim da je cena od nekih 300 e na amazonu ipak malo previse, malo, malo vise previse na stranu apsolutni kvalitet, ali 300 stoje u inostranstvu plus stotka ovde je mnogo.
  14. MomciloLO

    MOLIM pomoc oko kupovine kvalitetnog kucista

    prodacu ti ja haf 932 ako ti dizajnerski odgovara u odlicnom je stanju a kuciste je ubica sto se tice hladjenja itd, ako si zainteresovan javi se pa se dogovaramo.
  15. MomciloLO

    Rudarenje/Mining/Bitcoin

    Raspitujem se slavene, pobegao sam od trolovanja u onim grupama da bi pitao nesto pametno ono se i ovde pojavi po neki trol pa pocne da se gubi. Tako da se raspitujem kako sta itd. Posto si ovde mogao bi i ti neki odgovor da das posto nam je podesavanje isto. Hvala dragane svakako sto se trudis...
Vrh