• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

  DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Nedavni sadržaj od Kum

 1. K

  To nema nikakve veze sa matičnom već sa grafičkom kartom.

  To nema nikakve veze sa matičnom već sa grafičkom kartom.
 2. K

  Prvo da se ja izvinim što nisam odmah odgovorio na tvoju poruku jer sam bio na nekim pripremama...

  Prvo da se ja izvinim što nisam odmah odgovorio na tvoju poruku jer sam bio na nekim pripremama. All in one se uzima uglavnom za neke male prostorije u kojima nema dosta mesta da se stavi kućište ili se koristi za neki studio, za čega si ti mislio da koristiš? Ukoliko si planirao neko gaming...
 3. K

  Odakle si ti? :rotf:

  Odakle si ti? :rotf:
 4. K

  Koji telefon od ova tri

  Po meni je najbolji od navedenih telefona Xiaomi Redmi Note 2. Po specifikacijama je jači od oba Meizu-a, u principu razmislio bih o njemu i Meizu M1 modelu. :)
 5. K

  COOLERMASTER Octane set.Misljenje o setu?

  Odličan set za te pare. Nikako nećeš pogrešiti ukoliko ga kupiš. Recenzija na PCAXE-u je odlična, Dule se baš potrudio. :)
 6. K

  problemi sa Ace-om

  Zaista jedan specifičan problem. Nikada do sad nisam video ili čuo za nešto slično ovome. Probaj da odneseš u neki specijalizovani servis. Rado bih ti pomogao ali nemam ideja. :)
 7. K

  [Rešeno] Kako sakriti kablove u računaru??"

  Pametno, ali i dalje možeš bar neko slabije kabliranje da uradiš, čisto jer imaš stranicu sa pleksijem na kućištu. :)
 8. K

  [Rešeno] Kako sakriti kablove u računaru??"

  Ovo napajanje je poprilično dobro, a pritom je trenutno i na sniženju http://emmi.rs/napajanja-i-dodatni-ventilatori-napajanje-735w-raidmax-rx-735ap-modularno.11.html?productId=35620
 9. K

  [Rešeno] Kako sakriti kablove u računaru??"

  Mislim da ćeš moći kabliranje da odradiš bez nekih većih problema, a napajenje mora imati 6-pinski konektor zbog grafičke kartice. :)
 10. K

  [Rešeno] Kako sakriti kablove u računaru??"

  Ukoliko kućište poseduje rupe za kabliranje to ne bi trebalo predstavljati problem, ali pošto je napajanje lošijeg kvaliteta možda će pojedini kablovi biti kratki. Imao sam identičan problem koji sam rešio kupovinom novog napajanja. :)
Vrh