Samo te gledam3D06 se nece ni vrteti najverovatnije, mislim da ih Peric i Nikola stizu
Mogu i da ga chujem i chuo sam gaMožeš samo da ga gledaš...
U čemu je fora?P.S cudime uvek da koriste ove plasticne termoske nema sanse da bi ja jednu uzeo za bench u ruke nakon svega sta sam video na AOCM3
Samo metalnu !
Zvao sam ih sada. Vec ravno 25 minuta se zezaju sa tim. Predlozio sam im da rastave setup. Jer ovako ce uci u problem sa vremenom...Klokuje se do 17:30. Ako rastave setup i sastave pochece u 16h. To bi trebalo da je dovoljno vremena da se napravi rez u Mark-u 06 Inache, moje neko iskustvo je pokazalo da u prvih 2h na LN2 sesiji pravish najbolji rezultat, posle uglavnom sve krece da baguje...Ne moze da butuje
Znam za to. Kada dodjem u Jagodinu sledeci put kupicu vam dva komada koje koristimo u BGBobiju i meni iz licnog iskustva, otvoren! Staklo se prosulo po meni u sred sesije
Znash kako, ja to gledam ladne glave iz kreveta, tamo njima vreme leti i mogu da vuku nesveno iracionalne poteze... Pricham iz iskustva. Kada smo ja i Spacemaster na MSI OC Amsterdam iventu uchestvovali i predstavljali Srbiju imali smo na kraju dva prijavljena rezultata od mogucih tri...Da smo imali prosechan treci bili bi smo u top 5 ekipa, ovako zavrshli na 17om mestu...Pojeo nas faktor vreme...Uz par baksuzluka (crkao nam HDD...)AA ti si taj koji je zvao
Nadam se da ce imati dovoljno vremena da odradi sve,sad rastavljaju...
I imace vremena da odrade dovoljan broj run-ova, shto je najbitnijeDobro je da je probudio plocu,sad vracaj sve kako je bilo...
Slusaj cicu i mani se plastike valjda je svakome jasno da staklo i plastika ne mogu imati ni blizu na niskim temperaturama tu fizicku cvrstinu kao nehrdjajuci celik.Ja od kad znam za OC koristim platichni, ali kupujem uvek isti, kod kineza i pokazao se kao dobar...
Nemoj da se salis pa neces iz bureta da prebacis u termosku da bi ga drzao u istoj 48 sati... obican celicni termos imas ovdje na svaki cosak za 7-8€ da kupis.Kod nas nema da se kupi metalni koji ima dobru izolaciju.
Ima kod nas metalnih, ali pokushaj taj termos da drzish u ruci, nema nikakvu izolaciju...Nemoj da se salis pa neces iz bureta da prebacis u termosku da bi ga drzao u istoj 48 sati... obican celicni termos imas ovdje na svaki cosak za 7-8€ da kupis.
I njegova izolacija je vise nego dovoljna za tih par minuta koliko treba da sacuva LN2
Tri karte za Holivud je napisao(la):Prave onolike shkoletine...Domove kulture...A termosi nikakvi! Je*em ti drzavu koja nema dobar termos!
Ima kod nas metalnih, ali pokushaj taj termos da drzish u ruci, nema nikakvu izolaciju...
U ***ote to je njesra ove "nase" svabske mozes komotno da drzis u ruci.Ima kod nas metalnih, ali pokushaj taj termos da drzish u ruci, nema nikakvu izolaciju...
Bukvalno me shvati, zamrzne se Dogovoreno! Zraku sunca se radujemo!U ***ote to je njesra ove "nase" svabske mozes komotno da drzis u ruci.
Kao sto rekoh ce da vam posaljem da ve sunce ogrije
Javio Verovatno si chuoAnimane ako imas Nidzov ili Pericin broj zovi ih i reci im da okrenu bateriju naopako da bi probudili Asus REIII
Bez zezanja REIII zna da se zabaguje i okretanje baterije pomaze ....