+1 , nikad ne koristim prechiceja sve tagove kucam
Evo je na kraju reda siva ikonica sa slovom SEvo jedan predlog: stavite "spoiler" dugme u napredni editor. Sitnica... Ali nervira kad moram rucno da kucam spojler tag svaki put.
Woooohooo više ne moram da prebacujem sa SR tastature na US da bi kucao uglaste zagradeEvo je na kraju reda siva ikonica sa slovom S
Ma jes, ispritiskam pola tastature da bih udario zagraduimas uglastu i na srpskoj latinicnoj tastaturi.. levi alt (alt gr) + F i G (cini mi se, mozda je G i H)
Daa chek... drzis srpsku tastaturu... a ovde kucas SH? :weirdo:
Spremamo novi templejt za sajt i forum, trebaće vremena, ali bićeevo jednog:
ajd jos jedna verzija teme. Ok je ova ali bas bodu oci (makar meni) ovi caps lockovani natpisi (ODGOVORI, CITIRAJ...)
ako treba manpower, mogu i ja da odradim nije prob
Ma to je neki srpski koji smo našli gotov, koji uopšte ne valja, ali je ručno prevođenje preobiman posao bio u tom trenutku. Gledaćemo da sredimo da bude kako treba. Čak je došlo prilikom importovanja do nekog problema, pa u engleskoj verziji ima srpskih terminaPromenite "spasi" u "sačuvaj" u srpskoj verziji foruma.
Bzvz sam promenio jezik, pa sam primetio da i umesto "juče" piše "jučer"
Ne znam da li je ovo radi fore, ili je neki def template za srpski jezik vB foruma...
Da li misliš na to koji proizvod ili na to kako predstaviti proizvod tj metodologija testiranja?Da li bi bilo u redu da otvorimo jednu sobu (ili temu) u kojoj bi smo izražavali želje šta bi smo voleli da vidimo na testovima?
Mozemo da se potrudimo da bude tako. Problem lezi u tome shto PCAXE ekipa josh uvek radi volonterski, a sam znash da su testovi jedni od boljih na srpskom IT nebu. Problem lezi u tome shto recimo ja kao GLODUR nemam srca da cimam momke za sve i svashta, vec pravimo balans izmedju popularnih proizvoda i proizvodjacha koji su voljni da novchano ili kroz hw i sw potpomognu PCAXE portal, a samim tim i testere. Da budem iskren, imali smo vec par situacija u kojima smo odbijeni da dobijemo neshto na test jer smo "previshe" objektivni... Istini za volju nekim proizvodjachina ne smeta objektivnost... Da ne navodim ko su kojima smeta-kojima ne smeta, nije ni bitno...Koji proizvod. A meni je uvek najbolje kada je upoređen sa nekim iz iste klase ili cenovnog ranga... Što "širi" uporedni test (sa što više "artikala" [uzmi za primer techpowerup]) je uvek bilo (mnogo) bolje nego samo "osvrt" na neki konkretni proizvod...
Mije uvek ista, kad nema novog crno bela je, kad ima rukohvati alata su u bojiEvo jednog malog predloga:
Ikonica za Zuletovu Radionicu nije bash oke.
Uvek je ista, i kad ima novih postova i kad nema.
Stavite neki glow iza kada ima novih postova , a kada nema neka ostane ovako Ako je potrebno , mogu ja to caskom da uradim u PSu
Biže popravljeno kad završim novi set skinova za forumMoja greska , ipak ima razlike Ali idalje je slabo uocljiva , barem meni