micri
Betmen
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 3.528
- Rezultat reagovanja
- 171
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Rupa bez dna
CPU & cooler:
INTEL Core i5-13600KF/NZXT X73
Motherboard:
Asus Z690G-Gaming Wifi
RAM:
G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL40
VGA & cooler:
AsRock RX6900XT OC Formula
Display:
BenQ EX2780Q/Hisense 65u8gq
HDD:
Seagate Firecuda 520 1tb/Seagate Firecuda 520 1tb/WD 3TB RED/WD 2TB Black
Sound:
Samsung Q800c/Sennheiser GSP670/JBL Flip 5
Case:
LIAN LI PC-O11D Mini TG black
PSU:
CORSAIR SF Series SF750 Platinum 750W
Mice & keyboard:
Corsair K95 Platinum/Razer Naga 2014/Glorious Model D Wireless
Internet:
Optika 400/80
OS & Browser:
W10
Other:
Apple iPhone 13 Pro Max 128GB/iPhone XS Max 64gb/Logitech F710/Sony Playstation 5 Disc
Ovako, pre jedno 4, 5 dana krenuo je komp da mi besni, nece da butuje, pa hoce, pa puca win, pa kada podigne zakochi, sve sam menjao, gledao da li se pregreva ili slichno, onda sam ugasio mashinu i posle 5minuta pipnuo sluchajno lan chip i samo shto se nisam opekao. Ugasio sam jedan lan port, poshto plocha ima dva i dalje je bio vruc, stavio 12icu na LAN CHIP!!! i sada radi sve ok :S
Ovo sam napisao chisto da bih podelio iskustvo, da ako neko ima slichne probleme sa kompom da vidi da li to da se ne muchi.
Ovo se deshava samo sa DFi-em, dok sa asus-om ne, iako imaju isti chip, marvel yukon.
Na Dfi p45 plus je vreo kako kaze Coola, a davno sam chitao da se user OCZ opekao na lan chip na X48 DFI-u. Dok npr. na Asus maximus II plochi taj chip je leden kako kaze Lazy.
Plocha ide na garanciju, jer mi trebaju oba lan chipa, samo je pitanje shta cu dobiti, poshto verujem da ove ploche vishe nema.
Ovo sam napisao chisto da bih podelio iskustvo, da ako neko ima slichne probleme sa kompom da vidi da li to da se ne muchi.
Ovo se deshava samo sa DFi-em, dok sa asus-om ne, iako imaju isti chip, marvel yukon.
Na Dfi p45 plus je vreo kako kaze Coola, a davno sam chitao da se user OCZ opekao na lan chip na X48 DFI-u. Dok npr. na Asus maximus II plochi taj chip je leden kako kaze Lazy.
Plocha ide na garanciju, jer mi trebaju oba lan chipa, samo je pitanje shta cu dobiti, poshto verujem da ove ploche vishe nema.