Ima. Al kosta 10e. Pa ako si zainteresovan...Inace ih ne prodajem, al pcaxe je specifican forum, tako da ako ti odgovara zahvalnost dugujes DusanuNista na kraju moram da kupim novo napajanje,ovog integralca nema nigde niti zamene tako da je to to.Hvala svima na pomoci.
Hvala spale, nista se drugo nije ni ocekivalo od tebe! Meni je dosta kada vidim da je PCAXE forum na jednom mestu okupio ljude koji se nesebichno medjusobno pomazuIma. Al kosta 10e. Pa ako si zainteresovan...Inace ih ne prodajem, al pcaxe je specifican forum, tako da ako ti odgovara zahvalnost dugujes Dusanu
Evo kao sto sam i obecao, da se javim po pitanju garancije, narucena dva Chieftec napajanja CFT600W uz njih je iz EWE-a stigla pisana garancija na oba listica zaokruzeno 36 meseci! Tako da znate ko vam proda Chieftec CFT sa manje od 3 godine garancije, za*eobo vas je.Za neka Chieftec CFT napajanja (koliko znam samo 850W i jaca) je 3 god standardna garancija, dok je za ostale 2 godine standardno...
Ja sam ti rekao koliko daju garanciju, evo neki lik pre nedelju dana kupio preko Emmija i dobio 3 godine garancije za Chieftec 650W, u praksi je tako, a sta oni pisu na sajtovima to verovatno ni oni sami ne znaju, ali bolje ovako cutis-kupis i lepo napismeno dobijes 36 meseci garancije, necu cak ni da ih pitam zasto je to tako!Pa nije samo EWE, koliko sam primetio svi daju 24.
Kao sto je Dule ranije i rekao:Ko bude prvi naručivao Chieftec iz EWE-a, neka pita kako da razlikuje napajanja sa 2 i 3 god. garancije.
Oce to da varira od uvoza do uvoza, ko zna zasto...