Jafazec
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 198
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
Elem,pre neki dan mi se po prvi put desio cudan problem.Pri startovanju kompa,na post screenu mi je izasao neki cpu host error,prvi put vidim to u zivotu.Tad je restart resio problem i sve je lepo radilo do veceras,tj nocas.DOdjem kuci,upalim komp,opet host error,ja opet restart,udjem u bios da vidim sta se desava,sve normalno,kao i do sada..Udjem u Win,cackam nesto po netu,komp ukopa,ja restart a on nece da bootuje,tj samo crn ekran,nece da podigne monitor...Uzmem krenem da resetujem,palim gasim vise puta nista se ne desava..Vadim grafiku,vratim je nazad,nista i dalje..Izvadim ram,promenim mu mesto,nista i dalje..izvadim i grafiku i ram i vratim nazad i komp nekako proradi,sve normalno,bez errora,sve sljaka..
Ima li neko predstavu o cemu se ovde radi?Crkava maticna mozda?Komp se ne pregreva,tj ni jedna komponenta se ne pregreva..Linx stable..Konfiguracija iz potpisa..
Predlozi,misljenja,sugestije?
Ima li neko predstavu o cemu se ovde radi?Crkava maticna mozda?Komp se ne pregreva,tj ni jedna komponenta se ne pregreva..Linx stable..Konfiguracija iz potpisa..
Predlozi,misljenja,sugestije?