• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

FIFA World Cup

Hector Ruiz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.05.2009.
Poruka
883
Rezultat reagovanja
18
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5 4670K@ Megahalem
Motherboard:
ASUS Maximus VI Hero
RAM:
Corsair Vengeance® — 16GB Quad Channel DDR3 Memory Kit
VGA & cooler:
Intel HD4600
Display:
Samsung P2470H
HDD:
Crucial MX100 256GB + WD 1001 FALS
Sound:
microlab Solo6C
Case:
Corsair 800D
PSU:
Seasonic X-850 SS-850KM
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder Left-Hand Edition & OCZ ILLUMIATI
Internet:
Kablovska
OS & Browser:
Windows 8.1 64bit
Bravo momci, sad moramo da nakantamo Australiju i prolaz je obezbedjen. U slucaju istog broja bodova odlucuje ukupna gol razlika.

Tixon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
30.04.2009.
Poruka
313
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Lenovo Thinkpad T430
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 1600 & Antec C400
Motherboard:
Asus PRIME B350M-A
RAM:
8GB DDR4 2400MHz Apacer
VGA & cooler:
Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB DDR6 GV-N2060OC-6GD
Display:
Sony 43" 4k + DELL SE2416H IPS
HDD:
250 GB Samsung S850 EVO + WD Caviar Blue 500GB + WD Caviar Blue 1TB
Case:
Cooler Master Silencio 452
PSU:
530W Thermaltake Smart SE
Internet:
ADSL
OS & Browser:
Windows 10 & FF
Žigić je car. I dosta pljuvanja po njemu grobari. Smučili ste mi se više. Znam da vam je krivo što ne igra Kežman.

Inače odlična igra naših. Sve što sam rekao za Krasića povlačim. Veoma sam prijatno iznenađem što nije uveo Pantelića nego Lazovića. Bio sam skeptičan kada je uveo Petrovića ali je odigrao sasvim dobro. Sve čestitke golmanu na odbranjenom penalu. Zaista neshvatljivo igranje rukom Vidića. Inače je igrao perfektno. Ivanović je par puta ispadao po strani. Srećom nije nas to koštalo. Subotić bez greške. Nadam se samo da se Stanković nije opasno povredio i da će igrati na sledećoj utakmici. Odabir igrača i taktika Antića, odličana (ostavio Pantelića na klupu i nije ga uvodio u igru, pojačao vezni red). Napokon smo igrali onako kako smo igrali u kvalifikacijama.

Daddy Yankee

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.10.2009.
Poruka
229
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i3 2100
Motherboard:
ASUS P8Z77
RAM:
8GB Mushkin Radioactive 1600 CL7
Display:
Philips 226v
HDD:
Patriot Pyro 60GB, WD Green 2TB
Sound:
Logitech X-530
Case:
Thermaltake V4 Black
PSU:
Seasonic 430W
Optical drives:
Pioneer DVD-RW
Internet:
FTTB
OS & Browser:
Windows 7 Pro x64
M

Misko78

Guest
Bravo momci, sad moramo da nakantamo Australiju i prolaz je obezbedjen. U slucaju istog broja bodova odlucuje ukupna gol razlika.
Ako je trokužno samo gol razlika između ta tri tima. (Pogledajte pravilnik prvenstva) Onda imamo 0, Ganci za sada +1 a Nemci -1. Da bi tri ekipe imale po 6 bodova. prvo Gana mora da pobedi Australiju, a onda Nemci moraju da dobiju Ganu a mi Australiju.

Ukoliko Nemci pobede Ganu sa 1:0 onda nastaje pičvajz tj gleda se broj datih golova između tri tima, pa pošto je i to isto, onda Nemci imaju 5 datih golova i naš prolazak zavisi od broja datih golova Australiji i koliko je Gana dala Australiji...

Ukoliko Nemci pobede Ganu sa dva i više gola a mi dobijemo Australiju mi smo drugi u grupi.

Ukoliko bude minimalna pobeda Nemaca sa više golova npr. 2:1, 3:2... onda mi ispadamo pošto smo dali najmanje golova.

Ukoliko Gana igra nerešeno ili izgubi, a potom izgubi ili odigra nerešeno sa Nemcima a mi pobedimo Australiju, prvi smo u grupi.

Ukoliko Gana izgubi od Australije a potom mi pobedimo Australiju a Gana Nemačku. Gana je prva a mi drugi.

Ukoliko Gana remizira sa australijom i izgubi od Nemačke a mi remiziramo za Australijancima mi ispadamo.

Ukoliko Gana izgubi obe a mi odigramo nerešeno na Australijom idemo dalje kao drugi pod uslovom da Australija ne pobedi Ganu sa 4 i više golova razlike.

Tixon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
30.04.2009.
Poruka
313
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Lenovo Thinkpad T430
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 1600 & Antec C400
Motherboard:
Asus PRIME B350M-A
RAM:
8GB DDR4 2400MHz Apacer
VGA & cooler:
Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB DDR6 GV-N2060OC-6GD
Display:
Sony 43" 4k + DELL SE2416H IPS
HDD:
250 GB Samsung S850 EVO + WD Caviar Blue 500GB + WD Caviar Blue 1TB
Case:
Cooler Master Silencio 452
PSU:
530W Thermaltake Smart SE
Internet:
ADSL
OS & Browser:
Windows 10 & FF
A što je Žigić car?
Zato što je podjednako koristan i u napadu i u odbrani. Pogotovo kod prekida. Zato što spušta visoke lopte i njima asistira igračima. Kako je vaš Kežman davao golove u kvalifikacijama za SP2006? Uglavnom ga čuvaju bar dva igrača kod prekida i tako daje prostora drugim igračima. Meni je žao što vi ne želite da vidite koliko je koristan igrač nego očekujete da čovek od dva metra istrči kontru. Jedino mu zameram to što ponekad ne zna da se iskontriliše pa napravi neki glupi faul. Toga sam se plašio na ovoj utakmici jer je imao karton iz prethodne utakmice. Iskontrolisao se i igraće i na sledećoj utakmici. Nadam se bez Pantelića.

MikiD

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
411
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel celeron G1820
Motherboard:
Asus H81M-K
RAM:
Patriot 2x4GB DDR3
VGA & cooler:
intel HD
Display:
ViewSonic VA2216w
HDD:
Samsung F3 500GB
Zato što je podjednako koristan i u napadu i u odbrani. Pogotovo kod prekida. Zato što spušta visoke lopte i njima asistira igračima.
:iagree:

Iako deluje po nekad "smotano", Tixon je lepo objasnio zasto je koristan, ne mozete od Zigica da ocekujete da istrci brzu kontru.

A sto se tice Kezmana, taj je umeo da daje golove samo kad igramo protiv Farska ostrva :D

Sto se tice danasnjeg meca, ja zadovoljan. Imali smo srece u nekoliko situacija ali isto tako su se izvukli i Nemci par puta. Mogli smo ofanzivnije da igramo za igracem vise, ali to je Nemacka ne mozete protiv njih tek tako vi da tiktirate tempo... Jedino mi nije jasno zasto u vise navrata kad krenemo u napad, sledi vracanje lopte skroz nazad na nasu polovinu....

Jafazec

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
198
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
Pridruzujem se Dekari i Misku u zelji da vidim video analizu Zigiceve igre.Takodje,jedan hint,molicu te da ubacis i svaki put kad je posle ispucavanja ili dugacke lopte prosledio lotpu ka saigracima i to uspesno.Nasa igra se danas zasnivala na tome,Nemci su to i znali,da ce Zigic traziti igrace i razigravati ih posle dugih i visokih lopti,davali su izjave kako ce na to obratiti posebnu paznju a mi smo ih bas u tome dobili.Bravo Ziga,Bravo Antic,Bravo Kraso,Bravo Lane,Bravo Vido,Bravo Suboticu,BRAVO STOJKE!,bravo kapiten!BRAVO SRBI!
Verovao sam u pobedu svim srcem,svih ovih dana sam ortacima i svima zivima pricao da ne zelim da prognoziram ali da verujem da ova ekipa moze da donese radost protiv jedne Nemacke.Jos posle zreba,pricao sam da me je od Nemaca najmanje strah.Presrecan sam zbog pobede.Igrali smo kao TIM.Neko ce reci da smo imali srece i u pravu je,ali za neke bilo kakve rezultate sreca je neophodan i mnogo bitan faktor.Uostalom i Nemci su imali srecu.
Izvinjavam se zbog ovog sto cu sad da napisem:
DY osecam da si partizanovac koji jednostavno ne moze da preboli Zigiceve i Pantine golove na derbijima.Za Pantu i ti i svi ostali mogu da pricaju da je zakazao nacisto u repki i to je potpuno opravdano.Ali za Zigu,niti jedan jedini argument ne mozes da slozis a da on bude na mestu.Ni ti ni bilo ko drugi.

IDEMO SRBIJA,IDEMO SRBI!

Daddy Yankee

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.10.2009.
Poruka
229
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i3 2100
Motherboard:
ASUS P8Z77
RAM:
Display:
Philips 226v
HDD:
Sound:
Logitech X-530
Case:
Thermaltake V4 Black
PSU:
Seasonic 430W
Optical drives:
Pioneer DVD-RW
Internet:
FTTB
OS & Browser:
Windows 7 Pro x64
DY osecam da si partizanovac koji jednostavno ne moze da preboli Zigiceve i Pantine golove na derbijima.Za Pantu i ti i svi ostali mogu da pricaju da je zakazao nacisto u repki i to je potpuno opravdano.Ali za Zigu,niti jedan jedini argument ne mozes da slozis a da on bude na mestu.Ni ti ni bilo ko drugi.
DY nije ni jednom pomenuo Pantelića u negativnom konetekstu. ;) Isptavi me ako jesam. Pantelić gine na terenu, a neefikasan je samo zato što sve ide na Žigića i Panteliću samo ostane da se snađe kad ovaj promaši... Ja sam za Žigića rekao dovoljno argumenata, i stvarno nema nikakve veze sa klupskim fudbalom, samo me nervira što koči reprezentaciju, što vi neki "zvezdaši" ne želite sebi da priznate.

A sto se tice Kezmana, taj je umeo da daje golove samo kad igramo protiv Farska ostrva :D
Aha, a Žigić se nadavao golova Francuskoj i Njemačkoj, tj. ovim jačim reprezentacija. Isto tako je u pripremnim utakmicama Izbušio mreže velikog i snažnog Novog Zelanda i velesile Poljske, te Kameruna...

Poslednja izmena:

Jafazec

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
198
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
DY nije ni jednom pomenuo Pantelića u negativnom konetekstu. ;) Isptavi me ako jesam. Pantelić gine na terenu, a neefikasan je samo zato što sve ide na Žigića i Panteliću samo ostane da se snađe kad ovaj promaši... Ja sam za Žigića rekao dovoljno argumenata, i stvarno nema nikakve veze sa klupskim fudbalom, samo me nervira što koči reprezentaciju, što vi neki "zvezdaši" ne želite sebi da priznate.
Panta je ovde spomenut cisto reda radi,uklapalo se u kontekst.U pravu si,Pantelica nisi prozivao direktno i izvinjavam se ako sam ti greskom stavio reci u usta.
Ali i dalje ne vidim ni jedan argument za Zigicevu losu igru?Ja ne znam sta ti ocekujes od njega da uradi tj kakvu tekmu treba da odigra?Kako koci repku?Tako sto glavom prosledi po 15 lotpi krilima ili veznjacima?Tako sto smo dominantni u skoku na SP?Stvarno ne vidim to...

Daddy Yankee

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.10.2009.
Poruka
229
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i3 2100
Motherboard:
ASUS P8Z77
RAM:
Display:
Philips 226v
HDD:
Sound:
Logitech X-530
Case:
Thermaltake V4 Black
PSU:
Seasonic 430W
Optical drives:
Pioneer DVD-RW
Internet:
FTTB
OS & Browser:
Windows 7 Pro x64
Ja ne znam sta ti ocekujes od njega da uradi tj kakvu tekmu treba da odigra?Kako koci repku?Tako sto glavom prosledi po 15 lotpi krilima ili veznjacima?Tako sto smo dominantni u skoku na SP?Stvarno ne vidim to...
Tih 15 pasova (koje ja nisam vidio) je posao zadnjeg veznog, a ne napadača. Ako mu je to funkcija u ekipi, onda smo igrali bez napadača (a kako god okreneš, jesmo :D). Šta očekujem? Pa da da nekad gol...

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Evo statistike na koju je obratio paznju Dekara, i momak je skroz u pravu.
Pretrcali smo Nemce i dobili smo utakmicu.

Prilozi

Jafazec

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
198
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
Tih 15 pasova (koje ja nisam vidio) je posao zadnjeg veznog, a ne napadača. Ako mu je to funkcija u ekipi, onda smo igrali bez napadača (a kako god okreneš, jesmo :D). Šta očekujem? Pa da da nekad gol...
Ne,to u nasem slucaju nije posao zadnjeg veznog,jer ne igramo takvu igru.Mi igramo nesot slicno sto su igrali Englezi pre.Daj dugacku loptu visokom igracu,neka je prosledi krilima ili najblizem veznjaku pa ce on dalje.Mnogo je bitno skupiti otpatke i ispucavanja golmana ili odbrambenih igraca.
Inace,zaboravih da kazem.Mozda smo iz ove utakmice izvukli jos vecu pobedu od one na terenu.A to je pobeda Stojkovica nad samim sobom.Mislim da ce mu odbranjeni penal i jos nekoliko dobrih intervencija podici samopouzdanje sto je mngoo bitno za golmana a narocito njega koji realno predstavlja paradoks na ovom SP kada su golmani u pitanju.Zasluzio je i neka uziva sada.

MikiD

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
411
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel celeron G1820
Motherboard:
Asus H81M-K
RAM:
Patriot 2x4GB DDR3
VGA & cooler:
intel HD
Display:
ViewSonic VA2216w
HDD:
Samsung F3 500GB
Aha, a Žigić se nadavao golova Francuskoj i Njemačkoj, tj. ovim jačim reprezentacija. Isto tako je u pripremnim utakmicama Izbušio mreže velikog i snažnog Novog Zelanda i velesile Poljske, te Kameruna...
Opet ovo mogu da citiram kao odgovor

Zato što je podjednako koristan i u napadu i u odbrani. Pogotovo kod prekida. Zato što spušta visoke lopte i njima asistira igračima.
Bitno je da igrac bude koristan za tim, ne samo da on licno da gol.... I da tamo leci komplekse protiv Farska ostrva.... :D

Daddy Yankee

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.10.2009.
Poruka
229
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i3 2100
Motherboard:
ASUS P8Z77
RAM:
Display:
Philips 226v
HDD:
Sound:
Logitech X-530
Case:
Thermaltake V4 Black
PSU:
Seasonic 430W
Optical drives:
Pioneer DVD-RW
Internet:
FTTB
OS & Browser:
Windows 7 Pro x64
A šta ćemo sa padanjem po travi u trenutku kad u prečniku od 5m nema niko oko njega? :D

M

Misko78

Guest
Drugari hajde ikulirajte glupu raspravu, ako je dobar vrhunskom treneru kakav je Antić mi koji sa fudbalom imamo dodirnu tačku jedino preko TV_a nemamo mnogo šta da mrsomudimo. Selektor postavlja taktiku, odgovoran je za rezultat, jednostavno zar ne? I daj više da ne budemo zemlja gde je svako selektor.

SuperStarr

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
1.342
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD DA-C2 @ 3,66Ghz (1.4V) under Alpenföhn Broken
Motherboard:
DFI LANParty JR 790GX-M2RS @ 1,8Ghz
RAM:
4x 2Gb "Crne Dragane" @ 866Mhz CL5 1.95V
VGA & cooler:
PCS 6770 1Gb feat. Scythe Musashi + PAPST 12cm @ 5V
Display:
ASUS VW222U
HDD:
1x Maxtor, 3x WD, 1x Hitachi
Sound:
SB0460 feat. Creative Fatal1ty Gaming Headset
Case:
kinez čisto da zašrafim ploču da se ne krivi...
PSU:
ZM850-HP
Optical drives:
LiteOn always & forever :P
Mice & keyboard:
GA GM-M6800 & Microsoft Multimedia 1.0A
Internet:
Telekom ADSL 1Mbps
OS & Browser:
xDark W7 x64 SP1 /// Google Chrome
Other:
2x Doggy Dog ?
Ok, shvatili smo da ne volis Zigica i to je tvoje pravo ali debelo preterujes. Zigic je asistent gola Jovanovica a jos 2 lopte koje je dobio u 16 su bile odlicna asistencija Kacaru i sut kada je lopta okrznula precku. Zbog svoje visine je spor i tehnika mu definitivno nije jaca strana ali je u 16 uz dobre centarsuteve koje na zalost nemamo izuzetno upotrebljiv. Ko ocekuje od njega da primi loptu na 35m predje 2-3 igraca i da gol debelo ce se razocarati.
Alal vera! Treba se samo setiti njegovih igara u Rasingu, ko se ne seća igara u CZ-i... ;)

Nisam rekao da ga ne volim, ali ako lik 5 kontri zaustavi kad dobije loptu, ako 5 centaršuteva ne zna da iskoristi. Ako dobija zicer na 16 metara, i ne zna šta će s loptom, ako imamo napad i on stoji 2 minuta u ofsajdu i ne miče, ako poslije stative Jovanovića on eto čisto onako dotakne loptu i bude ofsajd... I onda ti kažeš asistirao je. Pa i ćorava koka zrno ubode. Pogodila ga je lopta. Od 20 kontakata s loptom 19 upropasti, i napravi slučajno jednu asistenciju i eto dobar je... NOT!
Činjenica je da ne igra kako je igrao. I ja imam utisak da se "usporio" u odnosu na pre nekoliko godina.
Ali na momente ima svoje blistave trenutke i jedan od tih je bila asistencija. Ispostavilo se dovoljno za pobetu tako da je, taktički gledano, on na ovoj utakmici bio pun pogodak! ;)

Definitivno je bolje da igramo sa jednim spicem, ionako su nam krila odlicna i ubacuju se vrlo lako. Bolje jos jedan igrac u sredini nego Pantelic.
100% Tačno, mislim da cela Srbija tako misli.

Znam da vam je krivo što ne igra Kežman.
Taj napad (Žiga + Kežman) bi bio ubitačan ali nismo mi selektori tako da su nam to samo puste želje. Jbg kad Milijaš ima prednost za WC u odnosu na Pet-a...
Sve u svemu puno je nepravde (na sve strane)...

Jafazec

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
198
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
Kezman ako ni zbog cega drugog ne moze da igra zbog toga sto on celu utakmicu presedi na polovini protivnika,ne pomaze u odbrani,ne vraca se da primi loptu a kada je primi ne salje je dalje ukoliko postoji ikakva sansa da sutne.Srbija igra totalni fudbal,Kezman se po meni nikako ne uklapa u tu fudbalsku filozofiju.

MikiD

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
411
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel celeron G1820
Motherboard:
Asus H81M-K
RAM:
Patriot 2x4GB DDR3
VGA & cooler:
intel HD
Display:
ViewSonic VA2216w
HDD:
Samsung F3 500GB

SuperStarr

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
1.342
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD DA-C2 @ 3,66Ghz (1.4V) under Alpenföhn Broken
Motherboard:
DFI LANParty JR 790GX-M2RS @ 1,8Ghz
RAM:
4x 2Gb "Crne Dragane" @ 866Mhz CL5 1.95V
VGA & cooler:
PCS 6770 1Gb feat. Scythe Musashi + PAPST 12cm @ 5V
Display:
ASUS VW222U
HDD:
1x Maxtor, 3x WD, 1x Hitachi
Sound:
SB0460 feat. Creative Fatal1ty Gaming Headset
Case:
kinez čisto da zašrafim ploču da se ne krivi...
PSU:
ZM850-HP
Optical drives:
LiteOn always & forever :P
Mice & keyboard:
GA GM-M6800 & Microsoft Multimedia 1.0A
Internet:
Telekom ADSL 1Mbps
OS & Browser:
xDark W7 x64 SP1 /// Google Chrome
Other:
2x Doggy Dog ?
Kezman ako ni zbog cega drugog ne moze da igra zbog toga sto on celu utakmicu presedi na polovini protivnika,ne pomaze u odbrani,ne vraca se da primi loptu a kada je primi ne salje je dalje ukoliko postoji ikakva sansa da sutne.Srbija igra totalni fudbal,Kezman se po meni nikako ne uklapa u tu fudbalsku filozofiju.
(Ja verujem da) Pod autoritetom cenjenog selektora promenio bi on svoj stil igre dovoljno da bude (značajno) produktivniji... Ali pričamo prazne priče, "šta bi bilo kad bi bilo"... Trenutno imamo to što imamo pa da se fokusiramo na to... :)

Jafazec

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
198
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
Upravo.Pocinjem sam sebe da nerviram sto izigravam selektora,a ogroman sam protivnik nase politike da smo svi strucnjaci...:/
Elem,bilo kako bilo,mislim da je ovo zaista najbolje sto Srbija ima,najbolje uklopljeno,ukomponovano.
Idemo,lagano i protiv Australije,bez zaletanja,bez srljanja.Mogu oni to!

Hector Ruiz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
09.05.2009.
Poruka
883
Rezultat reagovanja
18
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5 4670K@ Megahalem
Motherboard:
ASUS Maximus VI Hero
RAM:
Corsair Vengeance® — 16GB Quad Channel DDR3 Memory Kit
VGA & cooler:
Intel HD4600
Display:
Samsung P2470H
HDD:
Crucial MX100 256GB + WD 1001 FALS
Sound:
microlab Solo6C
Case:
Corsair 800D
PSU:
Seasonic X-850 SS-850KM
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder Left-Hand Edition & OCZ ILLUMIATI
Internet:
Kablovska
OS & Browser:
Windows 8.1 64bit
Ako je trokužno samo gol razlika između ta tri tima. (Pogledajte pravilnik prvenstva) Onda imamo 0, Ganci za sada +1 a Nemci -1. Da bi tri ekipe imale po 6 bodova. prvo Gana mora da pobedi Australiju, a onda Nemci moraju da dobiju Ganu a mi Australiju.

Ukoliko Nemci pobede Ganu sa 1:0 onda nastaje pičvajz tj gleda se broj datih golova između tri tima, pa pošto je i to isto, onda Nemci imaju 5 datih golova i naš prolazak zavisi od broja datih golova Australiji i koliko je Gana dala Australiji...

Ukoliko Nemci pobede Ganu sa dva i više gola a mi dobijemo Australiju mi smo drugi u grupi.

Ukoliko bude minimalna pobeda Nemaca sa više golova npr. 2:1, 3:2... onda mi ispadamo pošto smo dali najmanje golova.

Ukoliko Gana igra nerešeno ili izgubi, a potom izgubi ili odigra nerešeno sa Nemcima a mi pobedimo Australiju, prvi smo u grupi.

Ukoliko Gana izgubi od Australije a potom mi pobedimo Australiju a Gana Nemačku. Gana je prva a mi drugi.

Ukoliko Gana remizira sa australijom i izgubi od Nemačke a mi remiziramo za Australijancima mi ispadamo.

Ukoliko Gana izgubi obe a mi odigramo nerešeno na Australijom idemo dalje kao drugi pod uslovom da Australija ne pobedi Ganu sa 4 i više golova razlike.
In the league format, the ranking in each group is determined as follows:
a) greatest number of points obtained in all group matches;
b) goal difference in all group matches;
c) greatest number of goals scored in all group matches.
If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings will be determined as follows:
d) greatest number of points obtained in the group matches between the
teams concerned;
e) goal difference resulting from the group matches between the teams
concerned;
f) greater number of goals scored in all group matches between the teams
concerned;
g) drawing of lots by the FIFA Organising Committee.

Znaci ukupna gol razlika odlucuje ako dva ili vise tima ima isto bodova. Ne znam sta ti ovde nije jasno? Verovatno si samo procitao donji deo a on vazi samo ako su prva tri kriterijuma jednaka.

northwood

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
56
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
MacBook Pro 9,2
CPU & cooler:
Intel Core i7-3520M 2.9 GHz
RAM:
16 GB 1600 MHz DDR3
HDD:
Samsung 840 Pro
OS & Browser:
OS X 10.11.1
uhvatili ste se Zigica ko da je drzavni neprijatelj. Pitam se da li ste vi ikad igrali fudbal? Da jeste, znali bi koje su njegove prednosti! Da on ima vise mana nego prednosti, ne bi bio tu gde jeste...Jedna prava asistencija je dovoljna da se dobije utakmica, bas kao i sto u bejzbolu jedan homer odluci jednu utakmicu od tri sata trajanja...Drago mi je da je Jazafec primetio i njegove korisne pasove u utakmici sa Nemackom...

Zamislite sebe, neke prosecne visine fudbalera (~180cm) i Zigica koga trebate da cuvate u 16 metara?

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
Nama bre fali jedan Sinisha (stvarno najbolje :P), ovi ostali pojma nemaju :P

E ako sam vam rekao :rotf:

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
uhvatili ste se Zigica ko da je drzavni neprijatelj. Pitam se da li ste vi ikad igrali fudbal? Da jeste, znali bi koje su njegove prednosti! Da on ima vise mana nego prednosti, ne bi bio tu gde jeste...Jedna prava asistencija je dovoljna da se dobije utakmica, bas kao i sto u bejzbolu jedan homer odluci jednu utakmicu od tri sata trajanja...Drago mi je da je Jazafec primetio i njegove korisne pasove u utakmici sa Nemackom...

Zamislite sebe, neke prosecne visine fudbalera (~180cm) i Zigica koga trebate da cuvate u 16 metara?
+1

Chovek je namestio jedan pogodak, i mogao je da postigne jedan. To shto mi trazimo od njega i da trchi brzo i josh plus da zna da dribla, kao i da reaguje brzo, je nerealno. Ali chinjenica jeste da je korisniji nego shto smeta, shto je juche i pokazao. Bilo ko drugi ne bi spustio onu loptu onako dobro i precizno ;)

Poslednja izmena:
Vrh