Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Tebi su zahtevali da kabliće slivuješ da kraja, a na pola ovih slika drugih konfiguracija vire po dve crne, žuta i crvena žica iz molex konektora! To me je malo razočaralo. Isto tako, ni fan konektori nisu u slivovano do kraja, niti su svima to tražili, očigledno.
Nije što si "naš", ali stvarno je ovo jedan od najpredantijih i najdetaljnih radova na mdpc-u.
Po meni je onaj veliki crveno-crni komp što stoji totalni promašaj, nz tačan broj, mrzi me da gledam.
Sto se tice starijih sistema u galeriji,oni su usli jer su u to vreme predstavljali neku evoluciju,nesto novo,lepo itd,to se naravno vremenom polako prevazilazi i ide se dublje u detalje. Pomeriti granice je sushtina mdpc-a a da pritom bude prelepo,ispunjava sve uslove itd itd Ima jedan lep text sto je Nils napisao "what makes a mdpc" koji trenutno ne mogu da nadjem
Nesto mi od ranije ostalo u secanju da si spominjao Corsair. A sudeci po oblinama, zna se koje je i u pitanju
E, pa super. Bas me zanima sta si sve radio s obzirom da po netu uopste ne vidjam skoro nikakve vece modove na Corsair kucistima - izgleda da su vec skoro svima perfektna "out of the box"