• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Grand Theft Auto VI

L@l0

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.07.2026.
Poruka
173
Rezultat reagovanja
109
Moja konfiguracija
Meni grafika nije ni bitna, cak i da bude na nivou gta 5 bice ok, jer mi je bitnija fizika, interakcije, i da ono sto radi gta a to je pre svega voznja, pucanje i radio budu uradjeni kako valja.
Cinema 4d... uh pa sta znam. Da krekovana verzija postoji isto kao sto postoji i zbrush, i 3ds max i maya (kod njih mora malo da se pomucis) ali krekovana verzija ce ti omoguciti eventualno da radis svoje hobi projekte i mozda po neki single projekat sa odredjenim workflow-om.
Kada radis u timu gde stalno razmenjujete assete i scene, od krekovanog softvera nema leba.
Pa samo update zna da promeni na koji nacin rade recimo color space, ili pojedini shaderi, emiteri, cak i fotoni.
Nije bas isto kao kada iscuri igra koja je skoro u potpunosti upotrebljiva (ne znamo koliko je potpun build koji je iscureo, navodno je 0.7.7)

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
14.357
Rezultat reagovanja
9.800
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-10700K / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
ASUS Maximus XII HERO (WI-FI)
RAM:
G.SKILL tridentZ Black-White 32GB (2x16) DDR4 @3600MHz CL17 [F4-3600C17D-32GTZKW]
VGA & cooler:
AMD Radeon™ RX 7800 XT Phantom Gaming 16GB OC
Display:
LG Ultra Gear 27GN850-B [1ms,144Hz, Nano IPS] / LG C4 OLED 55"
HDD:
Samsung 860 PRO 256GB Samsung 860 EVO 500GB 2x Samsung 860 EVO 2TB WD Red 3TB
Sound:
ASUS Xonar Essence ONE / Cambridge Audio Azur 640A V2 / MA RX2+Pioneer TSW306C / Logitech Z906 [5.1]
Case:
Thermaltake Suppressor F51 [Window]
PSU:
Cooler Master V850 [Full modular]
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
ASUS ROG Chakram / ASUS ROG Claymore [MX Brown] / Headset hyperX Cloud Alpha
Internet:
Supernova optical fiber Download 1000MB/s / Upload 500MB/s
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64bit / Google Chrome
Other:
PlayStation 4 PRO CUH-7216B / TV LG C4 OLED 55" 4K
Tresla se gora rodio se mis...

Na kraju ce R* da smlati ogromne pare, ne sumnjam da u se vec razvalili od pre-ordera I pogurace digital only budućnost za konzole...
Mlatite neku praznu slamu, na kraju ce da vas odradi FOMO kad a igra izadje i izvalicete lovu i pazariti.
I samo ćete time podržati ono što imaju u planu a to je dodatno pokopavanje gaminga...

Sony vec udvostrucuje poteze da se resi fizičke medije odnosno diskova za PS, sto znači monopol na tržištu i cene koje će ići u nebesa...
Ja sam (kao i svi korisnici) dobio poslednji mail od Sonija i blago receno šokiran sam nivoom arogancije I bezobrazluka...
Mi smo za korporacije samo ovce sa novcanicima..
Dokle god im se ne odgovori adekvatno nece naučiti nit povuci poteze...
Neverovatno je koliko su od PS4 ere koja je bila consumer-friendly I verovatno sa najviše odličnih naslova uspeli za samo jednu generaciju da urnisu svoju reputaciju I ne izbace nikakav kršten naslov...
Od kako sam kupio RDR2 smece u preorderu i platio 69€ za Ultimate koji nikad nisam ni iskoristio vise ne placam nikom nista unapred a pogotovu ne preorder. Jer pre ili kasnije se pojavi narodnjak i onda je sve ostalo bacanje para.

L@l0

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.07.2026.
Poruka
173
Rezultat reagovanja
109
Moja konfiguracija
pa nije bas, rdr2 je remek delo i podrzao si razvoj, tj ohrabrio takve projekte.
ne znam zasto ti se nije svidelo, al mislim da si propustio bas mnogo ako nisi igrao.

Plauer1

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.02.2020.
Poruka
684
Rezultat reagovanja
374
Moja konfiguracija
e ovo prvi put vidim za 20 godina interneta
klip traje dan i ...kusur

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
602
Rezultat reagovanja
595
Moja konfiguracija
Od kako sam kupio RDR2 smece u preorderu i platio 69€ za Ultimate koji nikad nisam ni iskoristio vise ne placam nikom nista unapred a pogotovu ne preorder. Jer pre ili kasnije se pojavi narodnjak i onda je sve ostalo bacanje para.
Posle je*anja nema kajanja... :troll:

Vrh