I? Ima li promena? Ja pojedem po nesto slatko, al mnoooogo manje nego pre, i ne svaki dan. Mada sam prva 3 meseca i slatko izbacio, al sam posle malo popustionista slatko osim voca i meda nisam pojeo ni popio u zadnjih godinu i po dana i malo jos preko

Čemu onda toliko kantica eurokrema, imaš li palačinkarnicu?Ja pojedem po nesto slatko, al mnoooogo manje nego pre, i ne svaki dan.
lepsi, a jeftiniji poklon od cokolade. Deca se vise obradujuČemu onda toliko kantica eurokrema, imaš li palačinkarnicu?
8 godina muke ,svaku svakcatu noc .lekovi ,terapije , lekari ,analize i prestanem da jedem slatkise i pijem slatkise ,ne kafa ,ne gazirano i proslo je . jedem med i voce tj med stavljam u limunadu .imam eto jak motiv jer me ne budi nocu muka ,a i kad pogledam iza sebe imponuje mi sto se tako hranim ,a inace sam u hrani razmazen ne jedem sve kao i svi ljudi mnogo birkam i ne jedem mnoge stvari koje valja jesti al ...I? Ima li promena? Ja pojedem po nesto slatko, al mnoooogo manje nego pre, i ne svaki dan. Mada sam prva 3 meseca i slatko izbacio, al sam posle malo popustio![]()
i? Utisci?Kupio danas kod autobuske.

Jeste, uzeh od kolege Nikole, sjajan momak@blackmore1911
Је л то машина са суседног форума, јуче видех оглас?
Нека је са срећом о да те лепо служи!

Ja sam gledao za sebeSad samo neki 4K OLED monitor i miran sam![]()
Dobra priča, išao bih na 32" model kad bih upgrade-ovao.Ja sam gledao za sebe
Ima za iste pare (70.000) i 27"
Ili su ti poklonili zato sto si me prijavioJeste, uzeh od kolege Nikole, sjajan momak![]()

Wdym?Ili su ti poklonili zato sto si me prijavio![]()
Ostani bolje na 7800X3D, moj iskren savet.CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D (privremeno, ići će 9800X3D)
Nepotreban upgrade, neću pipnuti ništa više oko kompa, osim možda jedne Phanteks trake da se showcaseuje grafička.Ostani bolje na 7800X3D, moj iskren savet.
Tako i ja kažem svaki danneću pipnuti ništa više oko kompa

Nisam mislio samo da se ne isplati ulaganje vec da 9000 serija ima mnogo vise problema nego 7000. Ne diraj nista.Nepotreban upgrade, neću pipnuti ništa više oko kompa, osim možda jedne Phanteks trake da se showcaseuje grafička.

Šta ovo znači? Da se istakne, da bude uočljivija, da se naglasi?showcaseuje

To znači da bi nas Ćirilo i Metodije sve stavili u top koliko ubacujemo anglicizme u srpski jezik, a i mene jer ne pišem ćirilicom nego titoicom
Šta ovo znači? Da se istakne, da bude uočljivija, da se naglasi?![]()