Marvin Freestyle
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 08.05.2009.
- Poruka
- 21
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Q9400 :: Intel Q8400
Motherboard:
Asus P5Q :: GA-G41M-ES2H
RAM:
2x2GB Corsair XMS2 PC6400::2x2GB Corsair XMS2 PC6400
VGA & cooler:
eVGA GTX 260 896MB
Display:
Acer AL1916W :: Dell 1907FP
HDD:
Kingston SNV425-S2BD/64G :: WD Caviar Green WD20EARS
Case:
Antec Performance One :: HEC 6C28BB8S
PSU:
OCZ StealthXStream OCZ600SXS :: Cooler Master eXtreme Power Plus RS-500-PCAR-A3
Optical drives:
LG DVDRW
Mice & keyboard:
Logitech MX 3200
OS & Browser:
W7Ux64 :: ESX4.0.1
Other:
Sony PRS 600 :: Dell XPS M1330
Imao sam prilike da se poigram sa ovim cudom danas. Dosta je pisano o ovom uredjaju u poslednje vreme tako da kapiram da svi znamo sve sto ima da se kaze o njemu.
Licni utisak: Tezi je neko sto sam mislio da ce biti. Velicina mozda malo nezgodna za nosenje. Neocekivano brz i "responsive". Dosta zanimljih aplikacija (iBook, Numbers (Spreadsheet), Word i Powerpoint alternative, LogMeIn, Netflix koji stream-uje (neocekivano) sjajno).
Takodje licni utisak: model koji sam koristio je $699, sto je previse po mom mishljenju kako god da gledam. Meni najzanimljivija stvar kod ovog cuda je mogucnost citanja eBook-ova i casopisa/magazina (eventualno neki tech blog/website), ali ne znam sta bi me nateralo da zamenim (Sony Touch) ebook reader ovim. Takodje "kontrola" sadrzaja koji mozes da koristis na svom (Apple) uredjaju je oduvek bio moja najveca zamerka Apple proizvodima.
Sa druge strane mnogo ljudi (tech i non-tech) je prilicno odusevljeno iPad-om i vec ih vidjam po ulici/u prevozu, sto me i ne cudi s obzirom da je u pretprodaji otislo cini mi se oko 400.000 jedinica.
Evo i par slicica koje sam skljocnuo na brzu brzinu:
Pozdrav
Licni utisak: Tezi je neko sto sam mislio da ce biti. Velicina mozda malo nezgodna za nosenje. Neocekivano brz i "responsive". Dosta zanimljih aplikacija (iBook, Numbers (Spreadsheet), Word i Powerpoint alternative, LogMeIn, Netflix koji stream-uje (neocekivano) sjajno).
Takodje licni utisak: model koji sam koristio je $699, sto je previse po mom mishljenju kako god da gledam. Meni najzanimljivija stvar kod ovog cuda je mogucnost citanja eBook-ova i casopisa/magazina (eventualno neki tech blog/website), ali ne znam sta bi me nateralo da zamenim (Sony Touch) ebook reader ovim. Takodje "kontrola" sadrzaja koji mozes da koristis na svom (Apple) uredjaju je oduvek bio moja najveca zamerka Apple proizvodima.
Sa druge strane mnogo ljudi (tech i non-tech) je prilicno odusevljeno iPad-om i vec ih vidjam po ulici/u prevozu, sto me i ne cudi s obzirom da je u pretprodaji otislo cini mi se oko 400.000 jedinica.
Evo i par slicica koje sam skljocnuo na brzu brzinu:
Pozdrav