Nije vazdušni, mada deluje kao da je, jedva čekam jutro da istrčim prve kilometre.Od kada New Balance ima vazdušni đon?![]()
Crni monitor, tastatura i miš.Nedeljno čišćenje monitora i računarskog stola pa čisto da imate uvid koliki su Bronze 50 6G u odnosu na 27" monitor:
Pogledajte prilog 62586Pogledajte prilog 62587Pogledajte prilog 62588
Sto je 120x60
Moraću da menjam sto, recimo 160 bi bilo super, ovo je na knap.

Samo drzi u kutiji u kojoj je stiglo i sve ce biti u tonu.

Ne može ta mrlja da se prebriše medicinskim alkoholom?Baš glupa situacija. https://www.kupujemprodajem.com/audio/pojacala/fosi-audio-v3/oglas/167926511 Reklamiraju kao novo sa dvogodišnjom garancijom. Poručio preko KP-a i danas je doneo kurir (+1.000 dinara sam platio poštarinu). Zaštitni stiker je bio odlepljen tako da sam odmah video da je otvarano, plus je napajanje na jednom mestu ogrebano. Možda je neko vratio u 14 dana? Još nisu stigli kablovi da proverim da li radi. Da unapred ne okrivim radnju, možda su poručili sa Aliexpress-a pa je na carini otvarano? Šta valja činiti?
Da se razumemo, ne smeta mi ni to što je ogrebano napajanje kao ni što je otvarana kutija, ali volim da znam kada kasnije prodajem da kažem da sam prvi vlasnik a ovako ne mogu da garantujem da je 100% ispravno ako je neko pre mene posedovao uređaj. Ako šaljem nazad u Novi Sad onda će opet ići postupak par dana...
Pogledajte prilog 62723Pogledajte prilog 62724Pogledajte prilog 62725Pogledajte prilog 62726Pogledajte prilog 62727Pogledajte prilog 62728Pogledajte prilog 62729Pogledajte prilog 62730
Glupo pitanje, ali da li to pojačalo može da se okrene upside down tako da ta ogrebotina bude dole?Ne može, sada sam probao. Pod prstima se ne oseti ogrebotina ali se vidi da je skinut sloj. Može biti i da je novo ali da kompanija Fosi ne brine toliko o kvalitetu kao Denon, Marantz, Yamaha?
Pogledajte prilog 62731
To nije na pojacalu vec na napajanju za pojacalo. Ako sam ja dobro razumeo. Napajanje svakako stavis na nevidljivo mesto i to je to. Mislim da se od misa pravi slon. Naravno da taj brand nema kontrolu kvaliteta kao Denon, Marantz i Yamaha. Gde nadje bas da pravis paralelu sa ovim brendovimaGlupo pitanje, ali da li to pojačalo može da se okrene upside down tako da ta ogrebotina bude dole?

)