Upravo to. OLED u mračnim scenama pokazuje koliko je dobar, zato sam i izabrao Betmena.Jesi to izabrao batmana zato sto je uglavnom sve crno i mracno![]()
Onda ću ovako: remux za dobre filmove koje vredi pogledati u visokom kvalitetu i Netflix za serije.Cisto sumnjam da Netflix pruza taj ultra premium bitrate kakav imaju BluRay.
Ako se nije nešto izmenilo u međuvremenu - SBB je kupljen od strane iste firme koja je vlasnik Yettel-a, znači nije Yettel kupio SBB kako se tu i tamo provlači.ustvari - telekom je kupio i sbb
pisao sam vec al ponovicu . kad sam razgovarao sa tehnicarem iz mts-a on mi tece - ako hoces bolji net predji kod sbb oni imaju optiku .ja me rece - kako ti iz mts-a preporucujes konkurentsku kompaniju. on kaze - sve je to nase, samo orion nijeAko se nije nešto izmenilo u međuvremenu - SBB je kupljen od strane iste firme koja je vlasnik Yettel-a, znači nije Yettel kupio SBB kako se tu i tamo provlači..
Njima je plata ista, a ukoliko imaju problematicnog korisnika samo mogu popiti zalbe, kritike, sankcije... tako da bolje ga je predati "kolegama". Bar tako kod mene funkcionisu. Prva stvar kod problema je preporuka drugog operaterakad sam razgovarao sa tehnicarem iz mts-a on mi tece - ako hoces bolji net predji kod sbb oni imaju optiku .ja me rece - kako ti iz mts-a preporucujes konkurentsku kompaniju. on kaze - sve je to nase, samo orion nije
Da ne bude zabune, vrhunski kvalitet strima neces nikad dobiti preko PC i zato ne mogu da se porede OLED monitor i OLED TV!Jesi to izabrao batmana zato sto je uglavnom sve crno i mracno
Ja mislim da tu nesto nije kompatabilno jer nigde nisam vido bas onako losu sliku.
OLED trazi jak bitrate da bi slika bila dobra. Cisto sumnjam da Netflix pruza taj ultra premium bitrate kakav imaju BluRay.
Finansijski je isti, ali je prva tri meseca lepši osećaj3mes 1 din ili 6 mes. 50%.
Film "koji sam kupio na tube"- šta je to, koji servis?Da ne bude zabune, vrhunski kvalitet strima neces nikad dobiti preko PC i zato ne mogu da se porede OLED monitor i OLED TV!
Iako PC poseduje HDCP standard veliki striming servisi ga ne priznaju, na primer youtube, kad pustim na tv film koji sam kupio na tube LOTR, slika je nenormalno dobra, bolji strim nisam video u zivotu niti bilo sta sto sam skinuo sa torenta makar bilo i 300gb nije mu blizu, ali kad ga pustim na PC rezolucija je mala i slika je jadna.
Vidim da ljudi kupuju kineske boksove i gledaju brzinu procesora i kapacitet memorije a ne obracaju paznju na sertifikate, a kod strimg servisa su jedino oni bitni, onda se zale na servis ili na tv a ne kontaju da imaju krs sliku jer uredjaj nije sertifikovan.
Ni aplikacije na nekim tv, zavisnosti od verzije nisu dobre, ne daju dovoljan kvalitet slike, @Veselin bi trebao da pozajmi neki na primer Firestick 4k da zabode u monitor i onda proba Netflix, ako vozi sa PC dzaba mu jer nece dobiti kvalitetnu sliku.
Koga mts nategne i sbba se bojiPa i ti si čudan.Dobijes raskid ugovora,kukaš na lošu uslugu,nisi zadovoljan i sad bi da ostaneš kod istih zbog nekog polu straha ,ne bih znao šta da ti kažem.
I to što daju 50% 6 meseci je smešno,to je verovatno zvanična ponuda,tebi treba agent i broj tel njegovog.
Neznam dal ja imam nekog u imeniku,ako ne,imaš na benchu temu sbb za ponude ko je dobio skoro koliko meseci i traži kontakt.