Za nas koji se ne razumemo, a mrzi nas da se udubljujemo, koja je razlika između Honor 400 i honor 400 lite?Za te pare moze na KP da se nadje honor 400, po meni bolji telefon.
Nisam našao link ka Magic 7 lite od 12GB...Bolji procesor kod 400 non lite, bolji ekran, u toj klasi ako ces jeftinije da prodjes uzmi Magic 7 lite, cenovno je tu negde kao 400 lite ,a bolji je telefon, proglasen je najbolji u toj klasi i nudi najvise.
Jos ako mozes da grabnes onaj sa 12gb rama to je odlicna prica.
Generalno je Honor ove godine iznenadio sve (najvise Samsung) sa ponudom, jak je u sve tri klase - low sa Magic 7 lite - mid sa 400 pro i flagship sa Magic 7.
Izgleda da nema iako je najavljen.Nisam našao link ka Magic 7 lite od 12GB...
Što? Mađar.Interesantno ime kasira.
Nisam ispratio koliki je kapacitet Cusa?Da li da ostavim Cusu kao glavni disk na kome su Windows, programi, Google Drive, igre... ili da bude NV3?
Svi imaju probleme, ja sam jedan PS5 džojped zamenio u garantnom roku, više se i ne trude da ih popravljaju u servisima, odmah zamena za nov, jer su svesni koliki je krš u pitanju.Pogledajte prilog 61623
Ima li još neko problema s PS5 thumbstickovima? (stickdrift)
Uzeo magnetne, pa da vidimo ....
Što je najgore negde sam pročitao da im je to neka mizerna ušteda po stiku, ne znam kako im se isplati da menjaju ceo kontroler (pišem za PS5), umesto da su ga odmah uradili kako treba...Nisu HALL stikovi, proveravao sam, čak se žale i na Switch 2 nisu ugrađivali HALL, no kad bude bilo problema zameniću ih sam.
Uzeo sam na Amazonu AKNES GuliKit TMR, navodno su bolji od onih klasičnih "žutih" HALL. I skuplji naravno.gde to ima da se kupi , imam drift na ds4.
512GB ali bi mogao uskoro da se poveća na 1TBNisam ispratio koliki je kapacitet Cusa?