Pozdrav svima, treba mi pomoć oko Warzone-a.
Pre par dana sam kupio polovan računar (napomena: igre mi nisu prioritet, samo ih igram povremeno da ubijem dosadu). Međutim, imam problem sa Call of Duty: Warzone.
Opis problema:

Pre par dana sam kupio polovan računar (napomena: igre mi nisu prioritet, samo ih igram povremeno da ubijem dosadu). Međutim, imam problem sa Call of Duty: Warzone.
Opis problema:
- Kada pokrenem igru, lobby pozadina je crna.
- Kada pokušam da uđem u match, piše "Match started. Loading level", ali me nakon par minuta samo vrati u lobby.
- Pokušao sam da pokrenem i Firing Range, ali stoji samo "Loading assets" i ništa se ne dešava.
- Mogu da pomeram kursor, što znači da igra nije crash-ovala.
- U Battle Pass-u i drugim sekcijama ne prikazuje assete (nema prikaza oružja, operatora itd.), već kao da pokušava da ih učita, ali bezuspešno.
- Igra zauzima oko 110 GB na disku, tako da deluje da je instalirana cela.
- Probao sam da je deinstaliram i ponovo instaliram (tri puta) – i preko Steama i preko Battle.net-a, ali rezultat je isti.
- Sve sam podesio na performance mod i minimum grafiku, jer je konfiguracija slabija.
- Ljudi su mi pominjali shadow ban, ali bukvalno sam prvi put instalirao igru juče, tako da to verovatno nije slučaj.
- CS2 i PUBG rade sasvim normalno, tako da sistem funkcioniše u drugim igrama.
- Svestan sam da Warzone traži jaču mašinu, ali očekivao sam barem da se pokrene, makar sa low podešavanjima i nekim lagovima.
- Matična ploča: ASRock Z77E-ITX
- Procesor: Intel Core i5-3570K @ 3.60GHz
- RAM: 8 GB DDR3
- Grafičke kartice (imam više, samo jedna je uključena):
- GTX 770 2GB (256-bit)
- GTX 660 2GB
- Asus R9 200 3GB (384-bit)
- Diskovi:
- SSD 480 GB (na njemu je instalirana igra)
- SSD 240 GB
- HDD 1 TB