Treba mi nesto da dise jako do 8000din imam 1080ti, hocu da ima onaj mesh gore.
To mi je malo preko budzeta...Cooler Master TD 500mesh
Kako preko, eno ti na KP za 65€.To mi je malo preko budzeta...
Koji procesor je u pitanju pa kad nadjemo cooler nacicemo i kuciste, ITsvet | Raidmax X603 Meshian ARGB X603LTBF Kuciste ovo je sasvim okej ako ti ne smeta prozor za napajanje sto ja licno ne volimBoja: crna (ok je i bela)
Maticna: B450 s2h 24.4cm x 20.5cm (upgrade cu na normalan atx)
Graficka: gygabite 1080ti gaming oc V=37 D=280 Š=114 mm
Kuler: stock ali cu uzeti neki eto mozete i to da mi preporucite xD
Ryzen 5 2600 trenutno uzimam 5600x za par nedelja.Koji procesor je u pitanju pa kad nadjemo cooler nacicemo i kuciste, ITsvet | Raidmax X603 Meshian ARGB X603LTBF Kuciste ovo je sasvim okej ako ti ne smeta prozor za napajanje sto ja licno ne volim![]()
Toj karti sigurno mora da se menjaju padovi i pasta + da je malo undervoltuješ.Gygabite 1080ti oc 11gb mi ide na najnovijem furmarku na 92°C i to me sad malo brine jer mi kuciste nema nijedan ventilator...
Je l mozes da mi pomognes oko tog undervoltovanja? Sve sto znam je da to treba da se radi u msi afterburneru...Toj karti sigurno mora da se menjaju padovi i pasta + da je malo undervoltuješ.
Preporuka za ovog momka : https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/ostalo/zamena-termalnih-padova-rtx-rx-novi-beograd/oglas/166892057?filterId=6355542562
Trenutno što možeš da uradiš bez ijednog alata je :
Skini stranicu.
Undervoltuj grafu, ako treba smanji malo i clock speed.. 150mhz nije mnogo osetno, a možeš da svučeš dosta voltaže sa tim.
Udari agresivan fan curve na 80% pri već 70c.
Youtube 1080Ti undervolt.Je l mozes da mi pomognes oko tog undervoltovanja? Sve sto znam je da to treba da se radi u msi afterburneru...
Vidis meni je ovde ova temperatura dok igram CS2 a kad udjem u te stress testove polude brojevi...Youtube 1080Ti undervolt.
Imaš sve na youtube...Vidis meni je ovde ova temperatura dok igram CS2 a kad udjem u te stress testove polude brojevi...
5600x moze bilo koji aftermarket kuler, zavisi od estetike, imas i neke aio kulere ako ti se daje novac radi estetike.Ryzen 5 2600 trenutno uzimam 5600x za par nedelja.
Taj kuler je očajna kupovina za skoro 6000din, single tower...5600x moze bilo koji aftermarket kuler, zavisi od estetike, imas i neke aio kulere ako ti se daje novac radi estetike.
Arctic Freezer 34 eSport DUO Gray ovo je odlicna kupovina.
![]()
Gamdias Aura GC1 Elite ARGB Kućište Kupite na Kliklak.rs
Model: AURA GC1 ELITE ARGB Tip kućišta MID Tower Podrška za matične ploče ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Sinhronizacija 5V 3-pinski adresabilni konektor Boja kućišta Crna Proširenja 7 Materijal SPCC & ABS & Staklo sa temperaturom Prozor Levo Podrška za radijatore...www.kliklak.rs
Pregazilo ga vreme, već 1000x rečeno. Za te pare izašli 2x bolji kuleri.LC-CC-120-ARGB-PRO
Svaku pricu zadovoljava, vrlo lep a jeftin
![]()
idi na specifikacije na sajtu pa vidi performanse.
Pricamo o kuleru koji kupujes u domacoj radnji po vrlo niskoj ceni i koji vise nego zadovoljava 5600xPregazilo ga vreme, već 1000x rečeno. Za te pare izašli 2x bolji kuleri.
HAHAHHA LC CC 120 skida 180w... pa daj stavi ga na 7600X 7700X 7900X da vidis kako idu na 100c.Pricamo o kuleru koji kupujes u domacoj radnji po vrlo niskoj ceni i koji vise nego zadovoljava 5600x
Skida do 180w. Jel treba nesto bolje. Ne znam dal moze jeftinije od toga.
I sto je najbitnije probali smo ga, radi posao.
Ag400 (R-AG400-BKLNMC-G-1)?Deepcool
Da, ako mora domaća. Preko mađara AG620 40e.Ag400 (R-AG400-BKLNMC-G-1)?