najbolje juriti ovo sto je @R1zl4 rekao, pa sad cena jbga.Jel ima neki solidan polovni 2.1 sistem da se uzme do nekih 80e?
Treba mi za TV.
Da, uspeo je u nameri da ispadne dalabu.Meni to TOP, retro prica. Uostalom, sam tvoj post govori da je uspeo u nameri![]()
A šta bi uzimao? Slušalice? Ako su slušalice ima likova na KP koji ih imaju po cenama istim kao na Ali.Ima li na Temu Anker, Baseus i sl? Nisam još tamo kupovao ali mi odgovara zbog praćenja pošiljke. Na Ali ima ali nekada stigne za mesec dana, nekada za par meseci pa bih takve kupovine izbegao.
ANKER Official Store - Amazing products with exclusive discounts on AliExpress
Discover the wide range of from AliExpress Top Seller ANKER Official Store.Enjoy ✓Free Shipping Worldwide! ✓Limited Time Sale ✓Easy Return.anker.aliexpress.com
Olovku za iPad, punjače za mobilne, USB C kablove i sl.A šta bi uzimao?
Pogledaj na KP, ili vidi da li je možda zaživela ta radnja...Olovku za iPad, punjače za mobilne, USB C kablove i sl.
Iskreno, nisam se ni udubljivao, kontam da ću receiver, nisam se zamarao količinom zvučnika, bitno mi je da može i radio da svirucka, a da tv bude off.Pa bolje ti je stereo risiver ili pojačalo, šta će ti 5.1 ... Osim ako kasnije ne planiraš da dodaješ zvučnike?
Baci pogled i na Infinity Reference 51/61, ima ih za 150e, nisam ih slušao, hvaljeni su ...
A po cemu je Baseus npr poznat i siguran?a on prikaže sve neke nepoznate i kada sam izabrao da prikaže brend: