U međuvremeno je rešeno. Izgleda da je bilo do njih a ne do mene.Možda ima neko sistemsko ažuriranje koje čeka da ga (se) instalira?![]()
Jel ti to pricas iz licnog iskustva ili?Ovako čekaš 45 dana na rešavanje i to ako ti se smiluju i ne nabede te da si sam oštetio proizvod.
Drugo, bajke su da u prodavnici kupca pustaju da istestira proizvod, u 99% slučaja ti ni ne otvore kutiju, ako želiš da vidiš proizvod pokaze ti izlozen model i kaže to ti je isto...
Ja godinama kupujem isključivo online, jednom su mi uvalili očigledno vraćenu stvar...
Naravno vratio, vratili pare...
Tebi i pinokiju treba udariti zabrane na sve sajtove za soping, to ti je samo upozorenje bilo.Na PC-u. Probao bih na Mac-u ali ne smem od Dakule
Ništa nisam menjao osim što sam ovih dana baš mnogo koristio KP.
Videla da od tebe (nista sem trgovine) leba nema, pa ajd bar da ima neke koristi od prodajeJurim polovan laptop i milion oglasa. Pojavi se neka gospođa i ima laptop u korektnom stanju i još je iz Beograda (mogu lično da pogledam pre kupovine). Odgovara mi cena i kada je videla da je par potencijalnih kupaca kliknulo da prati oglas u kratkom vremenskom periodu ona poveća cenu za par desetina evra. Ako je u dobrom stanju spreman sam da platim i po toj višoj ceni samo je nekako to glupo stavljanje jedne cene pa posle menjanje, kao da je aukcija pa ko ponudi više. Na kraju sam odustao pa tražim dalje.
Jeste glupo, ali ako ti odgovara i ta visa cena, kupiJurim polovan laptop i milion oglasa. Pojavi se neka gospođa i ima laptop u korektnom stanju i još je iz Beograda (mogu lično da pogledam pre kupovine). Odgovara mi cena i kada je videla da je par potencijalnih kupaca kliknulo da prati oglas u kratkom vremenskom periodu ona poveća cenu za par desetina evra. Ako je u dobrom stanju spreman sam da platim i po toj višoj ceni samo je nekako to glupo stavljanje jedne cene pa posle menjanje, kao da je aukcija pa ko ponudi više. Na kraju sam odustao pa tražim dalje.
Nisam je ni kontaktirao, samo sam pratio oglasVidela da od tebe (nista sem trgovine) leba nema, pa ajd bar da ima neke koristi od prodaje![]()
Oseti se to na daljinu samo tako.Pozitivne i negativne vibracijeNisam je ni kontaktirao, samo sam pratio oglas![]()