Nikolajedecokoladu
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 05.02.2025.
- Poruka
- 11
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
Ljudi moji koju sam tugu doziveo.
Odlucim da porucim cpu u domacoj radnji i porucim,stiglo mi je preko Ananas.
Licno pouzecu uzmem dodjem kuci pogledam sumnjivo upakovan u pucketavoj foliji, kad otvorim :
UHHHHHHH...bol
Kutija izubijana, iskrivljena na jednu stranu ima dubine, veliko crveno svetlo fabricka nalepnica od pakovanja za procesor urnisana,pocepana ne vidi se ni serijski broj od procesora.
Smrdi mi na polovno....Molim Boga da je unutra procesor i da je on ok za kuler se ne sekiram toliko jer mi nije toliko bitan imam svoje hladjenje,vadim Cpu i drugari imam i sta da vidim...
Bol u ocima i bol u srcu, ISKRIVLJENI PINOVI ...
((((((((((((((((((((((((((((((((
Nisam hteo dalje nista da diram,zovem Ananas javlja mi se operater posle duzeg vremena, prihvata uvid u reklamaciju i pokrece postupak...
Potrazili su da slikam i posaljem na mail,kako bi kolege utvrdili reklamaciju...
Iz radoznalosti otvorio sam kutiju gde stoji fabrici kuler procesora i vidim termalna pasta je razmazana...
Dobio sam vidno osteceno pakovanje,ostecen i koriscen polovan procesor.
Drugari ne znam sta ce dalje biti ali ovo je nesto sto niko ne zeli da vidi za sebe i za svoj novac, a svi dobro znamo koliko su racunarske komponente skupe, mozda za nekog nisu al za mene jesu...
Molim vas da izbegavate ovu radnju jer je ovo sramotno i stvarno jadno.
Ako nekog interesuje kako bol izgleda ja cu da okacim slike a vi potrazite.
Imam osecaj da im zelim sve najgore. A i zelim im!
Odlucim da porucim cpu u domacoj radnji i porucim,stiglo mi je preko Ananas.
Licno pouzecu uzmem dodjem kuci pogledam sumnjivo upakovan u pucketavoj foliji, kad otvorim :
UHHHHHHH...bol
Kutija izubijana, iskrivljena na jednu stranu ima dubine, veliko crveno svetlo fabricka nalepnica od pakovanja za procesor urnisana,pocepana ne vidi se ni serijski broj od procesora.
Smrdi mi na polovno....Molim Boga da je unutra procesor i da je on ok za kuler se ne sekiram toliko jer mi nije toliko bitan imam svoje hladjenje,vadim Cpu i drugari imam i sta da vidim...
Bol u ocima i bol u srcu, ISKRIVLJENI PINOVI ...
![Frown :( :(](/forum/smilies/frown.gif)
Nisam hteo dalje nista da diram,zovem Ananas javlja mi se operater posle duzeg vremena, prihvata uvid u reklamaciju i pokrece postupak...
Potrazili su da slikam i posaljem na mail,kako bi kolege utvrdili reklamaciju...
Iz radoznalosti otvorio sam kutiju gde stoji fabrici kuler procesora i vidim termalna pasta je razmazana...
Dobio sam vidno osteceno pakovanje,ostecen i koriscen polovan procesor.
Drugari ne znam sta ce dalje biti ali ovo je nesto sto niko ne zeli da vidi za sebe i za svoj novac, a svi dobro znamo koliko su racunarske komponente skupe, mozda za nekog nisu al za mene jesu...
Molim vas da izbegavate ovu radnju jer je ovo sramotno i stvarno jadno.
Ako nekog interesuje kako bol izgleda ja cu da okacim slike a vi potrazite.
Imam osecaj da im zelim sve najgore. A i zelim im!